XBLOG logo @2x

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας LG G6

Η LG σε λιγότερο από δύο μήνες θα ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones, το πολυαναμενόμενο LG G6, και τώρα άρχισαν να διαρρέουν εικόνες του. Πιο συγκεκριμένα ακούγεται ότι το κινητό θα ανακοινωθεί μέσα στον Φεβρουάριο και θα κυκλοφορήσει ένα μήνα μετά, πριν το Galaxy S8 της Samsung.

Από τη πρώτη εικόνα-σκίτσο του LG G6 βλέπουμε ότι η κορεάτικη κατασκευάστρια θα διατηρήσει τον σχεδιασμό του G5. Για αρχή διέρρευσε το πίσω μέρος -που λέγεται ότι θα είναι μεταλλικό- στο οποίο θα υπάρχει μια κάμερα με δύο φακούς και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω της. Φυσικά, στο πάνω μέρος του κινητού έχει τοποθετηθεί η υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κορεάτικου ETNews, η LG έχει αφαιρέσει το σύστημα εξαρτημάτων που έκαναν το G5 ξεχωριστό (μαζί με τα αξεσουάρ “Friends”) επειδή ο κόσμος είχε ανάμικτα αισθήματα και σε καμία περίπτωση δεν βοήθησαν στις πωλήσεις του κινητού.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G6, οι φήμες αναφέρουν ότι θα εξοπλίζεται με 5.2-5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης Quad HD, Qualcomm Snapdragon 821 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit και 4-6 GB μνήμη RAM.

Το κινητό κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης MWC 2017 το Φεβρουάριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.