XBLOG logo @2x

Honor Magic: Η εντυπωσιακή ναυαρχίδα της Huawei με καμπυλωτό design

Η Huawei λίγο μετά το λανσάρισμα της ναυαρχίδας Mate 9 στην Ελλάδα ανακοίνωσε το Honor Magic, ένα premium smartphone γεμάτο καμπύλες. Αποτελεί την ναυαρχίδα της σειράς Honor και για αυτό ενσωματώνει κορυφαίο hardware και τη χαρακτηριστική διπλή κάμερα των Κινέζων.

Αυτό που ξεχωρίζει το Honor Magic από τον ανταγωνισμό είναι το design του. Κάθε άκρη του και κάθε γωνία είναι καμπυλωτή και απαλή σαν βότσαλο. Έχει πάχος 7,8 χιλιοστά, ζυγίζει περίπου 145 γραμμάρια και θα κυκλοφορήσει σε Golden Black και Porcelain White χρώμα.

Το Honor Magic ενσωματώνει μια 5.09” οθόνη τύπου AMOLED με ανάλυση Quad HD (577ppi) και χρησιμοποιεί το chipset Kirin 950, όπως η προηγούμενη ναυαρχίδα Honor 8, στο οποίο κρύβεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής (οι τέσσερις πυρήνες είναι A72) και μια κάπως αδύναμη μονάδα γραφικών που δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K 2160p.

Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχουν δύο 12-megapixels κάμερες στη κλασική διάταξη της εταιρίας (ο ένας αισθητήρας είναι έγχρωμος και ο άλλος ασπρόμαυρος), με διάφραγμα f/2.2 και μέγεθος pixels 1.4µm. Μπροστά έχει τοποθετηθεί μια 8-megapixels κάμερα με διάφραγμα f/2.0 για τις selfies.

Huawei Honor Magic

Σε ότι αφορά το λογισμικό, η Huawei έχει ενσωματώσει το Android 6.0 με το νέο λογισμικό “Honor Magic Live OS”. Στο Honor Magic Live OS βρίσκουμε την ψηφιακή βοηθό DeepThink και το πρόγραμμα FaceCode το οποίο χρησιμοποιεί μια υπέρυθρη κάμερα για να αναγνωρίζει τα μάτια του χρήστη και εμφανίζει τις ειδοποιήσεις μόνο στα άτομα που εμπιστεύεται ο ίδιος. Για ασφάλεια η εταιρία έχει τοποθετήσει και τον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Home key.

Το κινητό τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 2,900 mAh που φορτίζει μέχρι το 90% μέσα σε μισή ώρα αν ο κάτοχος του κινητού χρησιμοποιεί τον φορτιστή Huawei Magic Power. Μέσα σε 20 λεπτά έχει φτάσει το 70% και μέσα σε 10 λεπτά το 40%, και μάλιστα χωρίς να υπερθερμαίνεται η μπαταρία.

Τέλος, το Honor Magic διαθέτει επίσης 4 GB μνήμη RAM, 64 GB χωρητικότητα και υποδοχή για δύο κάρτες SIM. Θα κυκλοφορήσει στη Κίνα από τις 25 Δεκεμβρίου με κόστος CNY 3,700 (~$530/€500). Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.