XBLOG logo @2x

Το LG G6 ποζάρει ξανά στη κάμερα δείχνοντας την Always-on οθόνη του

Νωρίτερα αυτό τον μήνα βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του LG G6, δείχνοντας μια νέα ναυαρχίδα με διπλή κάμερα και κομψή σχεδίαση. Οι περισσότερες εικόνες ήταν απλά renders του υπολογιστή, όμως τώρα έχουμε περισσότερες ζωντανές φωτογραφίες του.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το 9to5Google επαληθεύουν όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Το κινητό διαθέτει βουρτσισμένο μεταλλικό σώμα και οθόνη με αναλογία 18:9 που σύμφωνα με την LG απεικονίζει περισσότερο περιεχόμενο. Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε επίσης το χαρακτηριστικό Always-on που εισήγαγε η LG με το G5 και χάρη σε αυτό οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη στάθμη της μπαταρίας, την ώρα, την ημερομηνία και τις ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίξουν την οθόνη.


LG G6 leak

Ο άνθρωπος που διέρρευσε τις φωτογραφίες αναφέρει ότι το LG G6 διαθέτει 5,7-ιντσών οθόνη (ανάλυσης Quad HD), Qualcomm Snapdragon 821 chipset, 32 GB αποθηκευτικό χώρο, 4 GB μνήμη RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3,200 mAh. “Άτομο που γνωρίζει τα σχέδια της εταιρίας” έχει ήδη αποκαλύψει στο CNET ότι η LG έπρεπε να εγκαταλείψει τον αρθρωτό σχεδιασμό του G5 για να καταφέρουν να κάνουν το G6 ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, όπως το iPhone 7.


Η LG θα αποκαλύψει το κινητό στις 26 Φεβρουαρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.