XBLOG logo @2x

Η πρώτη διαφήμιση του LG G6 βγήκε στον αέρα λίγο πριν την ανακοίνωση του Galaxy S8

Η Samsung αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να αποκαλύψει το Galaxy S8, και για να στρέψει τα φώτα επάνω της, η LG λάνσαρε σήμερα την πρώτη διαφημιστική καμπάνια για το LG G6.

Το LG G6 και το Galaxy S8 είναι δύο παρόμοια κινητά με απειροελάχιστα bezels, κορυφαίο hardware, ανανεωμένο λογισμικό και καινούργιο design. Όπως είναι λογικό το κύριο selling point και των δύο μοντέλων θα είναι η μεγάλη οθόνη και τα μικρά bezels, και η LG διαφημίζει ακριβώς αυτό το πράγμα.

Η πρώτη διαφήμιση του LG G6 ξεκινάει δείχνοντας πως θα ήταν το κινητό άμα δεν είχε μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη, στη συνέχεια παρουσιάσει την αντοχή του στο νερό, μετά δείχνει πόσο άνετη είναι η χρήση του με το ένα χέρι και στο τέλος μας δείχνει ότι μπορούμε να απολαύσουμε ταινίες στη μεγάλη του οθόνη. Το βίντεο κλείνει με τη φράση «Η μεγάλη οθόνη που χωράει στο χέρι σου.»

Δείτε την διαφήμιση:

Θα μπορέσει άραγε η LG να πείσει τον κόσμο να επιλέξει τη δική της ναυαρχίδα; Θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το κινητό έχει ήδη κυκλοφορήσει στη Κορέα όπου τα πάει αρκετά καλά σε σύγκριση με τη προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρίας, και από την επόμενη εβδομάδα θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Απριλίου με τιμή €749, δηλαδή €70 κάτω από το Galaxy S8.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.