XBLOG logo @2x

HTC U: Η φετινή ναυαρχίδα θα διαθέτει πλαίσιο αφής και Snapdragon 835 (βίντεο)

Η HTC στις αρχές του έτους αποκάλυψε τα HTC U Ultra και U Play που ανήκουν στη νέα σειρά U. Αρχικά νομίζαμε ότι το U Ultra είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας για φέτος, όμως δεν άργησαν να βγουν και να πουν ότι ετοιμάζουν μια άλλη ναυαρχίδα για το 2017.

Χάρις στον Evan Blass γνωρίζαμε ήδη ότι αυτό το κινητό έχει την κωδική ονομασία “Ocean”, αλλά με ποιο όνομα θα κυκλοφορήσει; Όπως αποκάλυψε τώρα ο ίδιος leaker, το κινητό ονομάζεται απλά HTC U και αναμένεται να βγει στην αγορά στις αρχές του Μαΐου.

Το HTC U θα είναι το τρίτο και δυνατότερο μοντέλο της σειράς U. Σύμφωνα με τον Blass θα ενσωματώνει 5,5-ιντσών Quad HD οθόνη (2560 x 1440), Qualcomm Snapdragon 835 chipset, 12-megapixel κάμερα (Sony IMX362), 16-megapixel εμπρόσθια κάμερα (Sony IMX351) και 64GB ή 128GB επεκτάσιμη χωρητικότητα. Φυσικά θα τρέχει το Android Nougat 7.1 με το Sense 9 UI της HTC.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, το HTC U έχει κάτι ξεχωριστό: πλαίσιο ευαίσθητο στην αφή. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ονομάζεται Edge Sense και επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε διάφορες συντομεύσεις “χαϊδεύοντας” τα πλαϊνά του κινητού – για παράδειγμα στην αρχική οθόνη μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Google ή στην κάμερα να κάνετε ζουμ.

Το HTC U αναμένεται να ανακοινωθεί προς το τέλος του Απριλίου. Αν και μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποια πραγματική εικόνα, δεν αποκλείεται να είναι το κινητό που είδαμε στα παραπάνω βίντεο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.