XBLOG logo @2x

Το LG G6 θα διαθέτει σύστημα ψύξης και ασυνήθιστη οθόνη

Το πολυαναμενόμενο LG G6 πρόκειται να ανακοινωθεί σε μερικές εβδομάδες και νέες πληροφορίες βγαίνουν τώρα στη φόρα. Απ’ ότι φαίνεται η LG αποφάσισε να αφαιρέσει την δυνατότητα να αλλάξεις το hardware με τα modules “Friends” και θα προσθέσει πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα ευνοήσουν όλους τους χρήστες.

Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το σύστημα ψύξης. Όπως και στο Χperia Z5 της Sony, η LG θα τοποθετήσει χάλκινους αγωγούς θερμότητας στην μητρική πλακέτα του LG G6 για να ψύχεται καλύτερα. Με τον τρόπο αυτό, η LG θα μειώσει την μέγιστη θερμοκρασία της συσκευής έως και 10%.

Ακόμη, για να διασφαλίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, η εταιρία θα τοποθετήσει τα chips που παράγουν αρκετή θερμότητα σε απόσταση. Και τέλος, επιβεβαίωσε σε ένα μέσο ενημέρωσης της Κορέας ότι δοκιμάζει τις μπαταρίες για το LG G6 σε θερμοκρασίες 15% υψηλότερες από τα πρότυπα των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LG G6: Το πρώτο βίντεο δείχνει το ”βαρετό” design του

Το δεύτερο χαρακτηριστικό του G6 αφορά την οθόνη του. Η LG Display ανακοίνωσε μια νέα οθόνη 5,7-ιντσών με ανάλυση 2880×1440 pixels, η οποία θα φέρει για πρώτη φορά σε κινητά την αναλογία 18:9. Κατά πάσα πιθανότητα αυτή η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ναυαρχίδα.

Χάρη στη τεχνολογία in-TOUCH της LG που ενώνει την οθόνη με το πάνελ αφής σε ένα κομμάτι, το νέο πάνελ είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με άλλα αντίστοιχων διαστάσεων. Τα bezels είναι μειωμένα κατά 0.2mm στο πάνω μέρος, ενώ στην δεξιά και αριστερή πλευρά κατά 0.54mm.

Η κατασκευάστρια εξηγεί ότι «εξαιτίας των αυξανόμενων απαιτήσεων του καταναλωτή για μεγαλύτερες οθόνες, η LG Display ανέπτυξε την αναλογία οθόνης 18:9 ώστε να παρέχει πιο καθηλωτική εμπειρία χρήσης.»

Τέλος, η LG Display ισχυρίζεται ότι η οθόνη αποδίδει πολύ καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην αυξημένη διαπερατότητα (κατά 10%) στα υλικά που χρησιμοποίησε, ενώ ταυτόχρονα η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 30%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.