XBLOG logo @2x

LG G6: Το πρώτο βίντεο δείχνει το ”βαρετό” design του

Οι διαρροές για το πολυναναμενόμενο LG G6 συνεχίζονται, και τώρα έχουμε ένα βίντεο που μας δείχνει πως θα μοιάζει. Δημιουργήθηκε από τους “leakers” @OnLeaks και @GearIndia και παρουσιάζει δύο renders του κινητού.

Σχεδιαστικά το LG G6 βασίζεται στο LG G5. Μπροστά δεν υπάρχει τίποτα, στα πλάγια έχουν παραμείνει τα κουμπιά έντασης, από κάτω βρίσκουμε την υποδοχή USB Type-C και το μονό ηχείο, και από πίσω τη κλασική διάταξη δύο καμερών και του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι μηχανικοί της LG είχαν λιγότερη δουλειά να κάνουν φέτος, αφού η εταιρία εγκατέλειψε το σύστημα με τα modules και πλέον το κινητό έχει ένα κλασικό, ενιαίο, μεταλλικό σώμα. Κατά συνέπεια η μπαταρία δεν αφαιρείται πλέον. Φημολογείται επίσης ότι θα βγει και σε δύο επιλογές χρωμάτων όπως τα iPhone 7, δηλαδή με γυαλιστερό ή ματ χρώμα.

Το LG G6 αναμένεται να ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης MWC 2017 και θα κυκλοφορήσει πριν Samsung Galaxy S8 μέσα στον Μάρτιο. Βέβαια μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι θα έχουν αποκαλυφθεί τα πάντα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.