XBLOG logo @2x

LG: Δωρεάν ασύρματα ακουστικά με κάθε αγορά τηλεόρασης μέχρι τις 30 Ιουνίου

Τη δυνατότητα να απολαύσουν αξεπέραστο ήχο, αλλά και μια μοναδική εμπειρία θέασης θα έχουν οι καταναλωτές, μέσα από τις νέες προωθητικές ενέργειες της LG. Συγκεκριμένα, από τις 7 έως και τις 30 Ιουνίου 2021, με κάθε αγορά μιας LG τηλεόρασης θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα νέα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN7 και άλλα δώρα.

Lg Tone Free Fn6

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα, αγοράζοντας ένα από τα μοντέλα τηλεοράσεων OLED83C14LA, OLED77G16LA, OLED77C15LA, OLED77C14LB, OLED65G16LA, OLED65C15LA, OLED65C14LB, OLED55G16LA, OLED55C15LA, OLED55C14LB, OLED88Z19LA[1], θα δίνεται ως δώρο ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN7 και 5 χρόνια εγγύηση για τις τηλεοράσεις.

Παράλληλα, με την αγορά μιας τηλεόρασης OLED77A16LA, OLED65B16LA, OLED65A16LA, OLED55B16LA, OLED55A16LA, οι καταναλωτές θα αποκτούν μια prepaid card αξίας έως και 400€ μαζί με 5 χρόνια εγγύηση.

Τέλος, με κάθε αγορά μιας NanoCell TV 75NANO886PB, 65NANO926PB, 65NANO886PB, 55NANO966PA, 55NANO926PB, 55NANO886PB, 50NANO886PB, θα μπορούν να κάνουν ‘δικά τους’ ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών LG Tone Free FN6.

Οι LG OLED τηλεοράσεις με τα αυτοφωτιζόμενα pixels ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ευκρίνεια στις εικόνες και τα πλούσια, ζωντανά χρώματα, ενώ ενσωματώνουν τις τελευταίες λύσεις από την Dolby. Με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και απίστευτο χρόνο απόκρισης, κάθε κίνηση στην οθόνη κατά τη διάρκεια του gaming απεικονίζεται άμεσα, χωρίς αλλοιώσεις. Επίσης, υποστηρίζουν τα VRR και ALLM και διαθέτουν πιστοποίηση HDMI 2.1 και την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, για μια απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία gaming.

Οι NanoCell τηλεοράσεις της LG ζωντανεύουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο, προσφέροντας εικόνες κινηματογραφικών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NanoCell και νανοσωματίδια, φιλτράρουν και βελτιώνουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB. Επιπλέον, διαθέτουν μια ευρεία σειρά χαρακτηριστικών που αναζητούν οι gamers ώστε να απολαύσουν γραφικά υψηλής ανάλυσης και περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση.

Οι νέες τηλεοράσεις της LG διακρίνονται, επίσης, για το μοναδικό σχεδιασμό τους με το λεπτό πλαίσιο. Ακόμη, περιλαμβάνουν το LG ThinQ AI, που είναι πλέον διαθέσιμο στα ελληνικά, με Web OS 6.0, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους μέσα από φωνητικές εντολές.

Lg Tone Free Fn7 1

Τα ασύρματα ακουστικά LG TONE Free FN7 και FN6 είναι κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη και σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνετη εφαρμογή, διαθέτοντας κατανομή βάρους που τα βοηθά να παραμένουν άνετα στη χρήση. Διαθέσιμα σε δύο χρώματα-λευκό και μαύρο-αποδίδουν ρεαλιστικό ήχο, χάρη στην τεχνολογία Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία.  Επιπλέον, διαθέτουν μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση[2]. Τα Tone Free FN7 συμπεριλαμβάνουν και τη λειτουργία Active Noise Cancellation, που επιτρέπει στους χρήστες να ‘αποσυνδέονται’ από τους θορύβους υψηλής συχνότητας με τους οποίους έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά.

[1] Η εγγύηση δεν αφορά το μοντέλο OLED88Z19LA.
[2] Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης “νανόμετρο”. Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων E. Coli και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία του LED UV ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.