XBLOG logo @2x

Φρέσκο νερό απευθείας από το νέο ψυγείο της LG

Το νέο ψυγείο ντουλάπα LG InstaView DoorinDoor GMX945MC9F ενσωματώνει την τεχνολογία UVnano, που περιλαμβάνεται στον ενσωματωμένο διανομέα νερού για βελτιωμένη υγιεινή.

Tο UVnano χρησιμοποιεί τεχνολογία υπεριώδους LED φωτός, για να απολυμαίνει τις εξόδους διανομής νερού κάθε μία ώρα (ή χειροκίνητα οποτεδήποτε), απομακρύνοντας έως και 99,99% των βακτηρίων και των ιών[1]. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, ενεργοποιείται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, επιτυγχάνονται τα βέλτιστα επίπεδα υγιεινής εύκολα και αποτελεσματικά.

Φρέσκο νερό απευθείας από το νέο ψυγείο της LG

Επιπλέον το κορυφαίο ψυγείο ντουλάπα της LG αναβαθμίζει τα επίπεδα ψύξης, χάρη στο σύστημα Surround Cooling, όπου διανέμει τον ψυχρό αέρα σε κάθε περιοχή του ψυγείου, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα. Με τον ψυχρό αέρα να διοχετεύεται από πολλαπλές γωνίες και την τοποθέτηση του αεραγωγού στο επάνω μέρος του ψυγείου, το Surround Cooling ψύχει το ψυγείο σας ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα, συμπεριλαμβανομένου του χώρου των θυρών.

Παράλληλα, μπορείτε να χτυπήσετε δύο φορές στο κομψό γυάλινο πάνελ και να δείτε τι υπάρχει μέσα στο ψυγείο χωρίς να ανοίξετε την πόρτα. Έτσι, δεν έχετε απώλεια ψυχρού αέρα και βρίσκετε γρήγορα τα αγαπημένα σας προϊόντα.

[1] *Το UVnano (όνομα λειτουργίας: Self Care) εκτιμήθηκε με εργαστηριακές δοκιμές από την TUV το 2020, χρησιμοποιώντας μεθόδους εσωτερικής δοκιμής για τη μέτρηση της μείωσης των E. coli, S. aureus και P. aeruginosa σε δείγματα αποσταγμένου νερού, μετά από έκθεση σε UV LED του προϊόντος για 10 λεπτά κάθε ώρα, για συνολικά 24 ώρες σε κανονική οικιακή χρήση. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη χρήση. Το προϊόν δεν αντιμετωπίζει και δεν θεραπεύει προβλήματα υγείας και δεν εγγυάται ότι το νερό που φιλτράρεται από το προϊόν θα είναι απαλλαγμένο από μολυσματικές ουσίες, όπως μικροβιολογικά σωματίδια, που επηρεάζουν την υγεία των χρηστών. Η ονομασία UVnano είναι μια ένωση των λέξεων UV (υπεριώδες) και nanometer (μονάδα μήκους).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.