XBLOG logo @2x

LG: 5 υποτροφίες για τους αθλητές του Eurohoops Academy

Η LG Electronics (LG) θα προσφέρει 5 νέες υποτροφίες για την ομάδα LG Αθλητές του Αύριο στην Eurohoops Academy, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποτροφίες θα δοθούν στους 5 μικρούς αθλητές, που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά για τις επιδόσεις, το ήθος και την συμπεριφορά τους. Η έμπειρη προπονητική ομάδα της Eurohoops Academy, επέλεξε τους 5 αθλητές, που σύμφωνα με την πρόοδο, την εξέλιξη και την συνέπειά τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη αξιολόγηση και να λάβουν υποτροφία στην Eurohoops Academy για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, Διευθυντής της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω της LG μπορούμε για μια ακόμη χρονιά, να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των παιδιών, προσφέροντάς τους μια ακόμη προπονητική σεζόν. Όπως πάντα, στόχος μας είναι να προάγουμε τις αξίες του αθλητισμού και να δίνουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να βιώσουν μία εξαιρετική  και ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.