XBLOG logo @2x

H LG συμβάλλει στη προστασία του περιβάλλοντος με το R32

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λύσεων κλιματισμού και θέρμανσης, που εστιάζουν στην αποδοτικότητα, αλλά και τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Lg Ecoconscious Hvac Solutions

Με την υιοθέτηση ψυκτικών μέσων χαμηλού δυναμικού θέρμανσης του πλανήτη (GWP), η LG αναλαμβάνει την οικολογική της ευθύνη προσφέροντας λύσεις με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Το R32, το πιο πολυσυζητημένο ψυκτικό μέσο της βιομηχανίας, έχει 70% χαμηλότερο GWP και απαιτεί 20% λιγότερη ποσότητα από το R410A, καθιστώντας το σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού LG Therma V, καθώς και το σύστημα Multi V S, πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Τα συστήματα Μulti V 5 Heat Recovery ειδικότερα,  εξοικονομούν υψηλά επίπεδα ενέργειας, χάρη στην ανάκτηση θερμότητας από το ψυκτικό μέσο, που αντί να απορρίπτεται στην ατμόσφαιρα, χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του νερού χρήσης.

Η αποκατάσταση του οικοσυστήματός μας δεν πρέπει να αποτελεί δευτερεύον ζήτημα καθώς, είναι ευθύνη όλων μας. Οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις, οι κοινότητες και οι ιδιώτες σε όλο τον κόσμο έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στην αποκατάσταση του παρελθόντος και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσει η οικολογική αλλαγή απ’ ότι σήμερα. Με μερικές μικρές και έξυπνες αλλαγές στην καθημερινή ζωή, όπως τη χρήση λύσεων που προστατεύουν το περιβάλλον, μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.