XBLOG logo @2x

LG: Τα νέα προϊόντα στην έκθεση Xenia

Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε η παρουσία της LG στην 41η Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia, που διήρκησε από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου 2009, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Η έκθεση Xenia αποτελεί συνώνυμο της τουριστικής εξέλιξης της χώρας και σε αυτήν η LG παρουσίασε μια σειρά επαγγελματικών λύσεων προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες του κλάδου.

Συγκεκριμένα, την προσοχή των επισκεπτών τράβηξαν οι τηλεοράσεις LCD Hotel Pay TV, που βασίζονται στην αιχμή της τεχνολογίας και είναι ειδικά σχεδιασμένες για ξενοδοχεία. Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις της LG είναι ιδανικές για κάθε χώρο, αφού διαθέτουν λειτουργίες όπως εύχρηστο hotel menu, ρολόι, TV Remote Controller και δυνατότητα διασύνδεσης με όλα τα σύγχρονα συστήματα Pay TV, ενώ παρέχουν υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου με χαμηλό κόστος συντήρησης και λειτουργίας. Η σειρά LCD Hotel Pay TV της LG διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και τεχνικών προδιαγραφών.

LGΈνα ακόμη προϊόν που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης είναι η οθόνη LCD Long Stretched Display (εξαιρετικά ευρεία οθόνη) με αναλογία 16:5, που χρησιμοποιείται ως πίνακας ψηφιακής διαφήμισης ή ως πλατφόρμα παρουσιάσεων σε μικρούς χώρους. Η LG είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που εισήγαγε στην αγορά τις οθόνες αυτού του τύπου, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας εντυπωσιακής εγκατάστασης, προσαρμοσμένης για χώρους με μικρές επιφάνειες και χαμηλή οροφή.

Παράλληλα, η LG παρουσίασε μια νέα λύση για Digital Signage εφαρμογές, όπου οι συνθήκες έντονου φωτισμού και οι αντανακλάσεις δημιουργούν προβλήματα στη θέαση του περιεχομένου της οθόνης. Η νέα οθόνη 42″ LG Shine Out Monitor έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δεδομένου ότι παρά το έντονο φως του ήλιου ή το δυνατό φωτισμό, η θέαση του προβαλλόμενου ψηφιακού περιεχόμενου πραγματοποιείται χωρίς δυσκολία.

Άλλες δύο νέες πρωτοποριακές λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού που παρουσιάστηκαν στην έκθεση είναι η σειρά δικτυακών οθονών Η/Υ, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μειωμένο λειτουργικό κόστος, επιτρέποντας σε πολλαπλούς χρήστες να μοιράζονται ταυτόχρονα έναν υπολογιστή, σαν να χρησιμοποιούσαν διαφορετικές μονάδες Η/Υ. Οι δικτυακές οθόνες της LG αποτελούν ιδανική λύση για ξενοδοχεία, καθώς δημιουργούνται έως και 11 ανεξάρτητοι σταθμοί εργασίας με τη σύνδεση σε έναν μόνο Η/Υ, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, τη σταθερότητα και την ταχύτητα του συστήματος, προσφέροντας εξοικονόμηση κόστους σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις. Επιπλέον, το νέο LG Digital Signage Software (Super Sign) παρέχει στο προσωπικό του ξενοδοχείου τη δυνατότητα να ελέγχει το περιεχόμενο προβολής σε οθόνες, οι οποίες είναι εγκατεστημένες σε διαφορετικούς χώρους μέσα στο ξενοδοχείο.

LGΣτο περίπτερο της LG, οι επισκέπτες γνώρισαν επίσης από κοντά όλη τη γκάμα προϊόντων κλιματισμού, που ξεχώρισαν για την υψηλή αισθητική όσο και για τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά και μια ευρεία γκάμα από επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια μεγάλης χωρητικότητας (13 kg), που ενσωματώνουν το εξελιγμένο σύστημα “Direct Drive”, το οποίο εξαλείφει το θόρυβο και προσφέρει εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Τέλος, δεν απουσίασαν τα συστήματα ήχου και εικόνας όπως DVD, Hi-Fi και Home Cinema, που συνδυάζουν πρωτοποριακό σχεδιασμό και εύκολη εγκατάσταση σε κάθε χώρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.