XBLOG logo @2x

Η Lenovo παρουσίασε νέα Moto Mods για τα Moto smartphones

Lenovo: Στο Lenovo Mobile Business Group ξέρουμε ότι οι καλύτερες ιδέες μπορούν να έρθουν από οποιαδήποτε πηγή. Τον περασμένο χρόνο, δουλέψαμε με developers για να επεκτείνουμε τον κόσμο των Moto Mods με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους—μέσω μίας καμπάνιας crowdfunding σε συνεργασία με την Indiegogo, του προγράμματος Accelerator και διανομή των moto mod Development Kits (MDK) σε ενδιαφερόμενες ομάδες developers. H συλλογική αυτή προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα τη διεύρυνση του σύμπαντος των moto mods και έφερε στο προσκήνιο πολλές νέες ιδέες, σε διάφορα στάδια ανάπτυξης – από την αρχική ιδέα έως και πρότυπα νέων συσκευών. Σήμερα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε δύο από αυτά μαζί σας.

Lenovo Vital Moto Mod

Τώρα μπορείτε να έχετε την υγεία σας κυριολεκτικά στα χέρια σας. Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για το σώμα μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να διατηρούμαστε υγιείς. Με μία συσκευή που συνδέετε με το κινητό σας, μπορείτε τώρα να μετρήσετε με ακρίβεια τα πέντε ζωτικά σημεία σας. Εξοπλισμένο με αισθητήρες που μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, μέτρηση από παλμικό οξύμετρο, θερμοκρασία σώματος και – για πρώτη φορά- ακριβή συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση από το δάχτυλό σας, το νέο αυτό moto mod είναι ο έξυπνος τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε βασικές μετρήσεις για την υγεία σας.

Livermorium Slider Keyboard Moto Mod2

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Transform the Smartphone Challenge σε συνεργασία με την Indiegogo, το Livermorium Keyboard moto mod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του κινητού σας με κλίση έως και 60 μοιρών. Αυτό το moto mod είναι ότι χρειάζεστε για τις περιστάσεις που δεν σας καλύπτει touchscreen  οθόνη του κινητού σας. Το moto mod αυτό που είναι αποτέλεσα της καμπάνιας με την Indiegogo μέσω του Accelerator Program είναι μόνο η αρχή, με στόχο να φέρουμε πολλές ακόμα καινοτομίες στην αγορά.

Transform the Smartphone Challenge

Την περασμένη χρονιά συνεργαστήκαμε με την Indiegogo, την παγκόσμια πλατφόρμα για νέους επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες τους, μέσω του Transform the Smartphone Challenge. Στον διαγωνισμό έγιναν εκατοντάδες υποβολές προτάσεων, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά με μια ομάδα από developers στα πρότυπα προϊόντα τους.

Φέτος, συνεχίζουμε να δίνουμε ανοικτή και ίση πρόσβαση σε ταλαντούχους developers στο οικοσύστημα των moto mods. Έως και τις 6 Φεβρουαρίου, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να καταθέσει την ιδέα του και να λάβει το moto z phone, moto mod Development Kit (MDK), καθώς και υποστήριξη από την ομάδα της Indiegogo για να λανσάρει μία επιτυχημένη καμπάνια crowdfunding. Οι νικητές του μεγάλου επάθλου θα κερδίσουν ένα ταξίδι στα κεντρικά της Lenovo στο Σικάγο, όπου θα γνωρίσουν την ομάδα ανάπτυξης τον moto mods, για να διερευνήσουν μαζί τρόπους υλοποίησης των ιδεών τους.

moto z Market App

Το να έχετε το αγαπημένο σας moto mod είναι πιο εύκολο από ποτέ. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στη φωτογραφία ή να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι παντού, ή ακόμα να έχετε κάνετε τις μουσικές σας λίστες την καρδιά του πάρτι? Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα moto mods και να έχετε τοπική υποστήριξη, με το νέο moto z Market App4.

1 Αναπτύχθηκε από την Vital, σε συνεργασία με την Lenovo Health
2 Αναπτύχθηκε από την Livermorium, σε συνεργασία με την Motorola
3Υπόκειται στους επίσημους κανόνες και κανονισμούς
Το  moto z Market app είναι διαθέσιμο στο google play store στις χώρες όπου πωλείται το moto z.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.