XBLOG logo @2x

Lallabai: The all day experience

Καλώς ήρθατε στον πολυχώρο της Αίγλης Ζαππείου. Μία ιδανική τοποθεσία, σε ένα καταπράσινο φυσικό και ήρεμο περιβάλλον στην καρδιά της πόλης. Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο, ανάμεσα στα πανέμορφα λουλούδια και το πράσινο του Ζαππείου, θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης, αλλά και αξέχαστα πάρτι. Το Lallabai υποδέχεται το καλοκαίρι με δυνατές προτάσεις για κάθε στιγμή.

Όλη μέρα ιδιαίτερες επιλογές από τα καλύτερα χαρμάνια του κόσμου σας προσφέρουν ποικιλίες καφέ γεμάτες άρωμα και γεύση… Απολαύστε τις με εξαιρετικά χειροποίητα γλυκά και τραγανές βάφλες!

Το Lallabai, όμως, είναι και σημαντικός γαστρονομικός προορισμός για αυτούς που αγαπούν τα παγωτά. Οι chef patissiers με ιδιαίτερη φαντασία αναμειγνύουν καθημερινά εξαιρετικές πρώτες ύλες και προσφέρουν 21 γεύσεις χειροποίητου παγωτού. Προτείνοντας εκ νέου παραδοσιακές συνταγές και ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις δημιουργούν πρωτότυπα γευστικά μονοπάτια δροσιάς για μικρούς και μεγάλους.

Η κουζίνα του Lallabai προτείνει υπέροχα αρωματικά μεσογειακά πιάτα και δροσερές σαλάτες. Γευστικά σάντουιτς και σνακ, αυθεντική ιταλική πίτσα σε πολλές αγαπημένες εκδοχές και τρυφερά burgers προσφέρουν ευχάριστα διαλείμματα κάθε στιγμή.

Και τα βράδια η διασκέδαση παίρνει μια άλλη διάσταση στη μεγαλύτερη μπάρα της Αθήνας. Η classy αισθητική, η hip διάθεση και τα ευφάνταστα κοκτέιλ απογειώνουν τις καλοκαιρινές νύχτες στο κέντρο της πόλης!

Lallabai
Αίγλη Ζαππείου, Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας).
Τηλ: 2103369300, 2103369302

Lallabai

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.