XBLOG logo @2x

Νέο μενού στο Villa Mercedes και… καλή απόλαυση!

Villa Mercedes

Villa Mercedes Restaurant – Private Cocktail Bar: Daiquiri ice κρύσταλλα με ολόλευκες κουρτίνες από μετάξι κυριαρχούν στον χώρο, ενώ το grass floor δημιουργεί την αίσθηση ενός καταπράσινου κήπου στο κέντρο της πόλης… Το restaurant για ακόμα μία φορά ξεχωρίζει σε άποψη και στυλ με Meditarrean nouvelle cuisine και chef τον Κώστα Τερζούδη! Δείτε αναλυτικά το νέο καλοκαιρινό μενού και… καλή απόλαυση!

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 3422606.
Villa Mercedes: Ανδρόνικου & Τζαφέρη 11 (δίπλα στο μουσείο Μπενάκη)

Σαλάτες

  • Φιλετάκια κοτόπουλου σχάρας με τραγανή σαλάτα γλιστρίδας, τοματίνια, ταλιατέλες αγγουριού και dressing ανανά με λεμονόχορτο
  • Γαρίδες σε κρούστα αρωματικών με σταμναγκάθι, παντζάρια, σπαράγγια και dressing φρούτων του πάθους
  • Ζεστά φιλετάκια σολομού σε τρυφερή σαλάτα από σπανάκι baby, λυκοτριβελο, ροδάκινα, φουντούκι και dressing εσπεριδοειδών
  • Καρπάτσιο τόνου μαρινέ με πράσινη σαλάτα, αγγούρι, φύτρες σπαραγγιών, φοινόκιο και σάλτσα μουστάρδας με κόκκους σιναπιού
  • Κατσικίσιο τυρί σε τραγανή μπαγκέτα με σαλάτα ρόκας, τοματίνια και dressing λιαστής τομάτας

Ορεκτικά

  • Γαύρος μαρινέ σε εσπεριδοειδή με σόγια, πιπερόριζα και σαλάτα ρεβιθιών με μάραθο και αυγοτάραχο
  • Μπαρμπούνια ψητά σε φύλλο με μαρμελάδα φρούτων ζελέ παντζαριού και σάλτσα πιπερόριζας
  • Χτένια με σπαράγγια, μανιτάρια morilles και πουρέ από κολοκάσι
  • Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι σε Γκασπάτσο τομάτας και παγωτό φέτας
  • Τάρτα φέτας με ρατατούι φρεσκοψημένων λαχανικών και σορμπέ τομάτας με βασιλικό
  • Xαλούμι με φύτρες σπαραγγιών και sauce σύκου

Πάστες & Ριζότο

  • Παπαρδέλες με καλαμάρια, πέστο φρέσκου βασιλικού
  • Λαζάνια με μπολοναιζ χταποδιού και κρέμα γαρίδας
  • Σπαγγέτι με γαρίδες ζαχαρομπίζελα και σπαράγγια
  • Ριζότο με καβούρι και σπαράγγια
  • Ριζότο καρότου με μασκαρπόνε

Κυρίως πιάτα – Κρέας

  • Νουαζέτες αρνιού με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με δεντρολίβανο και φασολάκια
  • Τουρνεντό κοτόπουλο με spek σερβιρισμένο με σαλάτα κολοκυθιού κροκέτες ρυζιού και σάλτσα μαντζουράνας
  • Cote de veau με spetclie, λαχανικά σχάρας και σάλτσα αρωματισμένη με λάδι καλοκαιρινής τρούφας

BBQ – Κρέας

  • Τοπ σιρλόιν
  • Rib eye
  • Φιλέτο Κοτόπουλο παγιάρ

Κυρίως πιάτο – Ψάρι

  • Μπακαλιάρος Μεσογείου ψητός με καβούρι και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με φρέσκα λαχανικά και σαλάτα μαραθόριζας
  • Σολομός Νορβηγίας με κρούστα μαύρης ζάχαρης, σπανάκι σοτέ γλυκομπίζελα και σάλτσα εσπεριδοειδών με πιπερόριζα

BBQ – Ψάρι

  • Ξιφίας Μεσογείου
  • Σολομός Νορβηγίας
  • Μπακαλιάρος Μεσογείου

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.