XBLOG logo @2x

Το PES 2018 είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ, έρχεται με νέες λειτουργίες

PES 2018
Εικόνα από το παιχνίδι

Η Konami ανακοίνωσε το PES 2018 για τα PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και Windows PC. Ο νέος τίτλος έχει δεχθεί τις περισσότερες βελτιώσεις από κάθε άλλο τίτλο της σειράς τη τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με την εταιρία, και έχει επίσης βελτιώσεις η έκδοση για PC η οποία πέρσι έλαβε αρνητικές κριτικές.

Σε γενικές γραμμές η Konami μας υπόσχεται για άλλη μια φορά αυτά που υπόσχεται κάθε χρόνο. Το gameplay στο PES 2018 είναι ακόμα καλύτερο, υπάρχει καλύτερος έλεγχος της μπάλας χάρη στο Real Touch+, και έχουν ξαναγραφτεί τα συστήματα για το ελεύθερο λάκτισμα και το πέναλτι.

Υπάρχουν επίσης δύο νέες λειτουργίες παιχνιδιού: το Random Selection Match και το Online Co-Op. Η πρώτη, ουσιαστικά, βάζει τυχαίους παίχτες σε μια εντεκάδα από διάφορες ομάδες που επιλέγει ο χρήστης (υπήρχε και στο PES 6), ενώ η δεύτερη επιτρέπει στους παίχτες να παίζουν 2v2 ή 3v3 (με υποστήριξη local guest play).

PES 2018
Εικόνα από το παιχνίδι

Το Master League έχει βελτιωθεί και αυτό, με τη προσθήκη γεγονότων πριν ξεκινήσει η σεζόν, νέο σύστημα μεταγραφών, συνεντεύξεις μετά τον αγώνα και εικόνες από τα αποδυτήρια.

Τέλος, οι παίχτες και τα στάδια είναι πιο ρεαλιστικά χάρη στο Real Capture.

Το PES 2018 θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.