XBLOG logo @2x

Η Sony σταμάτησε να προσφέρει το PlayStation 3

11 χρόνια από τη κυκλοφορία του, η Sony τελικά σταμάτησε να στέλνει το PlayStation 3 σε μεταπωλητές στην Ιαπωνία. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη επειδή η εταιρία σταμάτησε να παράγει την βασική έκδοση με 500 GB δίσκο -την μόνη που πούλαγε- από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους. Τώρα πούλησε και τα τελευταία κομμάτια και ενημέρωσε το site του PlayStation για την Ιαπωνία ότι έστειλαν τα τελευταία PlayStation 3 στους μεταπωλητές.

Η Sony κατάφερε να πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια κομμάτια του PlayStation 3 μέσα σε εφτά χρόνια και η κονσόλα θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες της αγοράς. Παρόλα αυτά, όταν το PS3 πρωτο-κυκλοφόρησε δεν έλαβε και τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόσμο γιατί ήταν πολύ πιο ακριβό από το PS2. Ευτυχώς για την Sony και τους gamers, οι εταιρίες προτίμησαν τη νέα και ακριβή κονσόλα και έβγαλαν πολλούς τίτλους για αυτήν. Επίσης υπήρχαν και πολλά αξιοσημείωτα αποκλειστικά παιχνίδια για το PlayStation 3, όπως τα Uncharted, Heavy Rain, The Last Of Us και Metal Gear Solid 4, που βελτίωσαν την εικόνα της κονσόλας.

Το PlayStation 3 θα πωλείται ακόμα στις περιοχές μας μέχρι να εξαντληθούν και τα τελευταία κομμάτια. Πάντως δεν είναι η καλύτερη κονσόλα για αγορά φέτος, αφού το PS Now θα σταματήσει να το υποστηρίζει και οι εταιρίες έχουν σταματήσει να εκδίδουν τα καλά παιχνίδια τους για αυτό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.