XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε βιβλία «Στον πλανήτη των cupcakes»!

Το SugarBuzz.gr είναι το blog της νεαρής Αθηνάς και μετράει ήδη δύο χρόνια ζωής. Εκεί θα βρείτε απίθανες συνταγές για γλυκά, κληρώσεις με πολλά «καλούδια», απαντήσεις στις απορίες σας γύρω από τη ζαχαροπλαστική, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και video με την εκτέλεση των συνταγών.

Τελευταίο πόνημά της είναι το βιβλίο με τις απίθανες συνταγές των cupcakes, «Στον πλανήτη των cupcakes», τις οποίες συγκέντρωσε με αγάπη και ιδιαίτερο γούστο και αποτελεί απόδειξη του πού μπορεί να φτάσει κανείς, όταν καταπιάνεται με το πάθος του.

Δύο από αυτά τα βιβλία εξασφαλίσαμε εδώ στο xblog.gr και θα τα κληρώσουμε σε δύο τυχερούς!

Update [12/2/2012]: Τα δύο βιβλία με τις συνταγές για cupcakes κερδίζουν η Μαριαλένα που άφησε το σχόλιο #2 γράφοντας «Oreo cupcakes!!!» και η Rea που άφησε το σχόλιο #250 γράφοντας «Oreo brownies!! Θέλω πολύ να το κερδίσω»!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας ποια είναι η αγαπημένη σου συνταγή από το blog “Sugar Buzz”!

Τα δικά μας αγαπημένα είναι τα Oreo Brownies, τα Chai Cupcakes, τα σοκολατένια Macarons με λευκή σοκολάτα και η Μπισκοτένια Τάρτα Μόκα-Αμαρέτο.

2) Κάνε Like στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι γρήγορα για τα σημαντικότερα post μας και θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό μέσω Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα σχετικά buttons που θα δεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου στα social networks για τον διαγωνισμό και θα έρθουν κι αυτοί στην παρέα μας!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 10/2/2012, 23:59. Μερικές ημέρες μετά θα ακολουθήσει κλήρωση και η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει σε αυτό το post, αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email, γι΄αυτό προσοχή να γράψεις σωστά το email σου! Η αποστολή των βιβλίων θα γίνει στο χώρο που θα επιλέξουν οι τυχεροί, χωρίς χρέωση.
  • Για να φορτώνει γρήγορα η σελίδα εμφανίζονται τα 100 τελευταία σχόλια-συμμετοχές. Με τη λήξη του διαγωνισμού θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα.
  • Αν δεν εμφανιστεί άμεσα το σχόλιο-συμμετοχή σου μην ανησυχήσεις και μην το γράψεις δεύτερη φορά. Το σύστημά μας “κρατάει” κάποια σχόλια και μετά από έγκριση του admin εμφανίζονται.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.