XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το smartphone HTC HD7!

Οι διαγωνισμοί όπως σας έχουμε υποσχεθεί κάθε εβδομάδα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και καλώς ή κακώς όλο και περισσότερος κόσμος “επενδύει” πολύ προσεκτικά τα χρήματά του σε gadgets, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να απολαμβάνουν τις δυνατότητες ενός καλού smartphone προκειμένου να καλύψουν άλλες ανάγκες.

Ο τυχερός αυτού του διαγωνισμού θα κερδίσει το smartphone HTC HD7 προσφορά της HTC!

Update [12/2/2012]: Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το HTC HD7 είναι ο Nick Petas που άφησε το σχόλιο #531, γράφοντας: «Μπορεί να μην είναι κάποιο smartphone πρόσφατης κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα είναι αξιόλογο με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά! Μπράβο και συνεχίστε έτσι γιατί όπως πολύ σωστά γράφετε πλέον για πολύ κόσμο είναι πολύ δύσκολο να αγοράσει ένα καλό gadget – κινητό οτιδήποτε, αφού προτεραιότητα έχουν τα βασικά καθημερινά πράγματα».

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας ό,τι θες εσύ! Γράψε το σχόλιό σου χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish), ενώ πρόσεξε το email σου να είναι γραμμένο σωστά αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email!

2) Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook! Έτσι θα ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα post που ανεβάζουμε και θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό μέσω Facebook, Twitter, Google+! Απλά κάνε κλικ στα buttons που θα δεις στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα έρθουν και οι φίλοι σου στην παρέα μας!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, 23:59. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!
  • Διπλές-τριπλές συμμετοχές με σχόλια με παρόμοιο όνομα/email δεν επιτρέπονται. Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας για να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν!
  • Για να φορτώνει η σελίδα πιο γρήγορα εμφανίζονται τα 100 τελευταία σχόλια-συμμετοχές. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εμφανιστεί ολόκληρη η λίστα.
  • Αν δεν εμφανιστεί το σχόλιό σου αμέσως μην ανησυχήσεις και μην σχολιάσεις δεύτερη φορά. Ενδέχεται να το “κρατήσει” το σύστημά μας και να εμφανιστεί λίγο αργότερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά HTC HD7: Λειτουργικό Windows Phone 7 [αναβαθμίσιμο σε Windows Phone Mango 7.5], Επεξεργαστής 1GHz, Οθόνη 4,3” S-LCD capacitive με υποστήριξη multi-touch και ανάλυση 800 x 480 pixels, Κάμερα 5 MP με διπλό LED φλας και λήψη βίντεο HD 720p, εσωτερική μνήμη 8GB, μνήμη RAM 576MB, 3G/HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, microUSB, βάρος 162 γραμμάρια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.