XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το πιο ανθεκτικό κινητό Cat B15 της Caterpillar!

Το Cat B15 της Caterpillar είναι το πιο ανθεκτικό smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά!

Το xblog.gr εξασφάλισε ένα τέτοιο κινητό και ένας τυχερός αναγνώστης ή μία τυχερή αναγνώστρια θα το κερδίσει μέσα από αυτό τον διαγωνισμό!

Με το Cat B15 δεν θα έχεις να φοβηθείς μη σου πέσει σε νερά, μη σπάσει η οθόνη του μετά από πτώση σε σκληρό έδαφος, μην εισχωρήσει σκόνη στο εσωτερικό του… Τίποτα! Το κινητό είναι σκυλί!

Το smartphone τρέχει λειτουργικό σύστημα Android, διαθέτει κεντρικό επεξεργαστή 1 GHz, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει 2 κάρτες SIM, ενώ η οθόνη αφής 4 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα!

Update (28/11/2013): Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το Cat B15 της Caterpillar είναι ο Νικηφόρος που άφησε το σχόλιο #391 γράφοντας: “Η δουλειά μου έχει να κάνει με οικοδομή, εργοτάξια κλπ οπότε θα με βολέψει τρελά το Cat B15”! Έχει ειδοποιηθεί με email για να του αποσταλεί το κινητό.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας που θα χρησιμοποιήσεις το Cat B15 αν το κερδίσεις.

Πχ εργάζεσαι κάτω από σκληρές συνθήκες (πχ εργοτάξιο ή κάτι παρεμφερές) και σου χρειάζεται ένα τέτοιο κινητό; Έχεις χόμπι το σκι, την ιστιοπλοΐα ή κάτι άλλο και το Cat B15 είναι ό,τι πρέπει για να το έχεις μαζί σου; Κάτι άλλο;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας εύκολα και γρήγορα στο αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, 12:00. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr –

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.