XBLOG logo @2x

Caterpillar Cat B15, Πρώτες εντυπώσεις από το πιο ανθεκτικό smartphone (unboxing)

Το Cat B15 της Caterpillar είναι το πιο ανθεκτικό smartphone που μπορεί να βρει κανείς σήμερα εκεί έξω και να το… κακομεταχειριστεί με την άνεσή του!

Το συγκεκριμένο smartphone διατίθεται από τα καταστήματα της WIND στη χώρα μας. Ένα Cat B15 έχουμε στη διάθεσή μας εδώ και μερικές ημέρες και μέσα από μια σειρά από posts εδώ στο xblog.gr θα σας το παρουσιάσουμε, μαζί και με βίντεο όπου θα φανεί το πόσο θα αντέξει στη σκληρή χρήση που θα το υποβάλουμε!

Στο πρώτο αυτό post μπορείτε να δείτε μερικές unboxing photos και τις πρώτες εντυπώσεις μου από το κινητό.

Πρόκειται για μία απίστευτα στοιβαρή κατασκευή, ένα smartphone που δεν φοβάσαι μη τυχόν πέσει κάτω και σπάσει η οθόνη του ή “σημαδευτεί” γύρω – γύρω.

Το Cat B15 απλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και πώς να καταλάβει αφού έχει πιστοποιητικό ανθεκτικότητας IP 67, που σημαίνει ότι αδιάβροχο, έχει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και εγγυημένη πλήρη λειτουργικότητα σε πτώση από ύψος 1.8 μέτρων, χάρη στο πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και καουτσούκ.

Και εκτός από μία πολύ στοιβαρή κατασκευή, έχεις και ό,τι χρειάζεσαι από ένα smartphone: Οθόνη αφής 4 ιντσών, λειτουργικό Android και επεξεργαστή 1GHz που είναι ό,τι πρέπει για να τρέχεις τις εφαρμογές σου και να επικοινωνείς με φίλους και συνεργάτες. Και κάτι ακόμη: Το Cat B15 μπορεί να δεχθεί 2 κάρτες SIM, οπότε για σένα που χρησιμοποιείς δύο αριθμούς και χρειάζεσαι ένα ανθεκτικό κινητό, το Cat B15 αποτελεί την top επιλογή για σένα.

Δείτε τις φωτογραφίες και stay tuned, γιατί έρχονται και νέα post για το Cat B15 αλλά και διαγωνισμός με δώρο ένα Cat B15!

Cat B15 Caterpillar

Cat B15 Caterpillar

Cat B15 Caterpillar

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.