XBLOG logo @2x

iPhone App για παιδιά: «Οι πρώτες μου λέξεις στα ελληνικά: Μαθαίνω τα Ζωάκια»

Πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στο App Store του iTunes η νέα εκπαιδευτική εφαρμογή για το iPhone και το iPod touch «Οι Πρώτες μου Λέξεις στα Ελληνικά: Μαθαίνω τα Ζωάκια», η οποία βοηθάει τα παιδιά να μάθουν τα γράμματα, τα ονόματα των ζώων, πώς σχηματίζονται οι λέξεις αλλά και η ορθογραφία τους!

Κάθε ζωάκι της εφαρμογής παρουσιάζεται στην οθόνη με κίνηση στο φυσικό του περιβάλλον, μαζί με το όνομα του και τα αντίστοιχα γράμματα ακριβώς από κάτω.

Τα παιδιά πρέπει να τοποθετήσουν τα γράμματα στην σωστή τους θέση και να σχηματίσουν το όνομα του ζώου που απεικονίζεται. Χρωματικές υποδείξεις βοηθούν τα παιδιά να τοποθετήσουν τα γράμματα σωστά. Μόλις συμπληρωθεί το όνομα, η εφαρμογή συλλαβίζει και εκφωνεί την λέξη.

Υπάρχουν έξι διαφορετικές ρυθμίσεις ώστε το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και μαθαίνουν.

Πρόκειται για την πρώτη εκπαιδευτική εφαρμογή της Anlock LLC από μια σειρά εφαρμογών που θα παρουσιαστούν σταδιακά. Το συγκεκριμένο app είναι διαθέσιμο για iPhone και iPod touch, ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί και η έκδοση για το iPad.

Η πλήρης έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για download στο iTunes (1,59 €), ωστόσο υπάρχει και lite έκδοση δωρεάν. Η εφαρμογή περιλαμβάνει γραφικά ειδικά σχεδιασμένα για το iPhone 4 Retina Display.

Δείτε πώς λειτουργεί η εφαρμογή στο βίντεο που ακολουθεί!

Οι 3 πρώτοι κατεβάζουν την εφαρμογή δωρεάν!

Το XBLOG.gr εξασφάλισε για εσάς τρεις κωδικούς (redeem code) για να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής στο iPhone ή το iPod touch σας εντελώς δωρεάν! Ακολουθούν οι 3 κωδικοί για τους 3 πρώτους που θα δουν το post και θα θελήσουν να κατεβάσουν την εφαρμογή!

(Για να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό μπαίνετε από το iPhone/iPod touch στο App Store > Επιλέγετε “Featured” > Στο κάτω μέρος tap στο “Redeem” > Εισάγετε τον κωδικό > Tap στο “Redeem” > Η εφαρμογή κατεβαίνει στο iPhone/iPod touch!)

  • LHF4PHMWH4X9
  • 7PEJRYHW46YJ
  • 4HXTEYE6EKTL

Οι 3 που θα χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το post ώστε να μην προσπαθήσουν άλλοι να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς. Περιμένουμε επίσης τα σχόλια σας από τη χρήση της εφαρμογής και τις αντιδράσεις του παιδιού σας όταν του δώσατε το iPhone/iPod touch να παίξει με την εφαρμογή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.