XBLOG logo @2x

Γάντια για να χρησιμοποιείς τα Gadget σου στο Κρύο με Στυλ!

Το κρύο αυτές τις μέρες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα είναι τσουχτερό με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της χώρας!

Τι κάνεις όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Smartphone σου ή το Tablet σου και τα χέρια σου έχουν κοκκαλώσει απ΄το κρύο; Δες τα πιο κατάλληλα γάντια για να χρησιμοποιείς τα gadget σου στο κρύο και να διατηρείς τα χέρια σου ζεστά!

Χαμηλές θερμοκρασίες αυτές τις μέρες δεν συναντάμε μόνο στις ορεινές περιοχές, αλλά και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αφού χθες και σήμερα χιόνισε -έστω και για λίγο- ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!

Τι κάνεις λοιπόν όταν θέλεις να στείλεις ένα SMS ή να πάρεις τηλέφωνο από το iPhone ή οποιοδήποτε άλλο smartphone ή θέλεις να δεις στο tablet σου τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες και τα χέρια σου είναι παγωμένα;

Τα παρακάτω ζευγάρια γάντια είναι κατάλληλα για να χρησιμοποιείς τα αγαπημένα σου gadget, αφού όπως μπορείς να δεις έχουν ειδικά ανοίγματα στις άκρες των δαχτύλων για να μπορείς να πατάς στην οθόνη των smartphone και των tablet, η χρήση των οποίων είναι δύσκολη υπόθεση αν φοράς κοινά γάντια που καλύπτουν όλο το δάχτυλο.

Etre Touchy γάντια

Τα γάντια Etre Touchy διατίθενται σε πληθώρα σχεδίων για άνδρες και γυναίκες και είναι ιδανικά για χρήση tablet, smartphones, αλλά και άλλων συσκευών με οθόνη αφής, όπως φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, ακόμα και φορητές παιχνιδομηχανές! Όπως βλέπετε έχουν άνοιγμα στο δείκτη και τον αντίχειρα σε κάθε χέρι για ευκολότερη χρήση των gadget σας. Τιμή 23 ευρώ, παραγγελία από το etreshop.com.

AGloves

AGloves

Δεν είναι τα πιο μοντέρνα, ωστόσο τα unisex γάντια είναι ιδανικά για σένα που χρησιμοποιείς iPad ή άλλο Tablet, αφού θα σου επιτρέψουν να πατάς με ακρίβεια στην οθόνη του tablet σου! Τιμή 18,99 ευρώ, παραγγελία από το agloves.eu.

Freehands γάντια

Freehands γάντια

Το ξεχωριστό σε αυτά τα γάντια είναι η δυνατότητα για άνοιγμα του υφάσματος που έχουν στον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού, ώστε να χρησιμοποιήσετε άνετα το κινητό σας για παράδειγμα. Θέλετε να Freehands γάντια σας να είναι μάλλινα, από κασμίρ, ή χοντρά για χρήση κατά τη διάρκεια του σκι; Τιμή από 14 έως 60 ευρώ, παραγγελία από το freehands.com.

Freehands γάντια για γυναίκες

Freehands γάντια για γυναίκες

Smartphones και Tablet δε χρησιμοποιούν μόνο οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες. Τα Freehands γάντια για γυναίκες είναι ίδια με τα ανδρικά στο ότι ανοίγουν στον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού για εύκολη χρήση του gadget σας. Και εδώ υπάρχει ποικιλία όσον αφορά τα σχέδια και τα υφάσματα. Τιμή από 12 έως 60 ευρώ, παραγγελία από το freehands.com.

Dots gloves

Dots gloves

Ιδανικά για χρήστες iPhone, τα γάντια Dots είναι φτιαγμένα από μαλλί προβάτου. Θα κρατήσουν τα χέρια σας ζεστά επιτρέποντάς σας την ίδια στιγμή να χειριστείτε άνετα το iPhone ή άλλο smartphone. Διατίθενται σε χρώμα ανθρακί, στο χρώμα του τούβλου (φέρνει σε σκούρο κόκκινο) και στο χρώμα του πηλού. Τιμή 20 δολάρια, παραγγελία από το dotsgloves.com.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.