Ένα iPhone 4S για τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, «δώρο» από εμάς [UPDATE]

Ένα iPhone 4S για τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, "δώρο" από εμάς

Με το νέο του iPhone 4S 16GB Black θα παίζει αυτή την ώρα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, η προμήθεια του οποίου για λογαριασμό του υπουργού ανακοινώθηκε αυτές τις μέρες από το υπουργείο μέσα από το site «Διαύγεια», όπου ανεβαίνουν οι δαπάνες υπουργείων, δημόσιων οργανισμών κλπ.

UPDATE: Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ο υπουργός αρνήθηκε να παραλάβει τη συσκευή και την προώθησε στην αρμόδια υπηρεσία για να επιστραφεί. Δείτε εδώ το σχετικό post.

H απόφαση για την έγκριση δαπάνης (669 ευρώ) για την προμήθεια του iPhone 4S 16GB Black για τον υπουργό μας βρίσκεται εδώ και στο σχετικό PDF που υπάρχει διαβάζουμε τα εξής:

ΘΕΜΑ: Απόφαση έγκρισης δαπάνης για την προμήθεια μίας συσκευής κινητής τηλεφωνίας iPhone 4S 16GB BLACK για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

1. Εγκρίνουμε δαπάνη συνολικού ποσού εξακοσίων εξήντα εννέα ευρώ (669.00€) συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων σε βάρος του ημοσίου, για την προμήθεια μίας συσκευής κινητής τηλεφωνίας iPhone 4S 16GB BLACK για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού.

2. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του ΥΠ.ΠΟ.Τ., Ειδικός Φορέας 21/110 και Κ.Α.Ε. 1725.

Η απόφαση υπογράφεται από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, Γεώργιο Λιόντο.

Και μετά μιλάμε για περιστολή δαπανών και πράσινα άλογα. Ποια περιστολή δαπανών;

Έπρεπε ο υπουργός να επιλέξει ένα από τα ακριβότερα smartphone που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά;

Υπάρχουν εξίσου καλά smartphone άλλων εταιριών στα μισά χρήματα, με τα οποία μια χαρά θα μπορούσε ο υπουργός μας να κάνει τη δουλειά του και όχι να μας «φορτώσει» με 669 ευρώ για να έχει το νέο iPhone 4S στη τσέπη του!

Λεφτά υπάρχουν…!

5 Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!