XBLOG logo @2x

Αρνήθηκε το iPhone 4S ο Παύλος Γερουλάνος

Σε προηγούμενο post αναφερθήκαμε στην απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” και αφορά στην προμήθεια ενός κινητού τηλεφώνου iPhone 4S για τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Το υπουργείο με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε πριν από λίγο ότι ο υπουργός μόλις έμαθε το κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε να την παραλάβει και την προώθησε στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου ώστε να επιστραφεί.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

«Αναφορικά με Απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια από τις 8/12/2011 και αφορά στην προμήθεια από το ΥΠΠΟΤ συσκευής κινητού τηλεφώνου i-phone 4S, για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού θέλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα εκμετάλλευσης ή παρερμηνείας.

O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.

Επισημαίνεται ότι, παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως Υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.