iPhone 4: Nέο design λόγω του προβλήματος με την κεραία;

iPhone 4

Ανασχεδιασμένο iPhone 4 έρχεται έως το τέλος Σεπτεμβρίου απο την Apple, δηλώνει ανώτερο στέλεχος του τηλεπικοινωνιακού παρόχου Telcel απο το Μεξικό. H νέα σχεδίαση αφορά το Hardware και αποσκοπεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος με την λήψη σήματος, που έχει εμφανιστεί σε κάποιες συσκευές.

Σύμφωνα με τον Μάρκο Quatorze, Διευθυντή Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας της Telcel, μετά τις 30 Σεπτεμβρίου που λήγει το πρόγραμμα παροχής δωρεάν θήκης απο την Apple, τα νέα iphone 4 θα πωλούνται στην αγορά.

Τώρα κατά πόσον ο ισχυρισμός του στελέχους της Telcel είναι αληθινός παραμένει άγνωστο, καθώς είναι αμφίβολη η πρόσβαση σε πληροφορίες τέτοιου επιπέδου, ακόμη και αν μιλάμε για ανώτερα στελέχη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η συγκεκριμένη πληροφορία επαληθευτεί μάλλον θα δυσσαρεστήσει  όσους ήδη έχουν αποκτήσει ένα απο τα πρώτα iPhone 4.

[via]

9 Σχόλια
 • Avatar
  Anta

  The phone is fabulous.

  ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!!!:):)

 • Avatar
  Anta

  Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κινητό είναι τέλιο κάνει τα πάντα ότι και να πω είναι λίγο. Θα ήθελα πολύ να το αγοράσω αλλά έμαθα ότι το κληρώνετε και γι αυτό εύχομαι να είμαι εγώ η τυχαιρή που θα αποχτήσει αυτό το φοβερό κινητό.

  EINAI TELEIO!!!!!!!!! 🙂

 • Avatar
  Nikos

  Ανασχεδιασμός της κεραίας μόνο μπορεί να παίξει , μόνο στο Iphone για CDMA για τα αμερικάνικα πλην ΑΤ&Τ Δίκτυα, και θα έχουν και καλή δικαιολογία , αφού η τεχνολογία είναι διαφορετική από την GSM που έχουμε στην Ευρώπη . To Λευκό που θα κυκλοφορήσει αργότερα μπορεί και αυτό να το μαστορέψουνε λίγο. Αλλά τελείως καινούργιο Σχέδιο δεν θα δούμε μέχρι τον επόμενο ιουλιο

 • Avatar
  Nikos

  Εδώ μιλάμε για την Apple .Δεν υπάρχει περιπτωση να κυκλοφορήσει νέο Iphone πριν τον κανονικό του κύκλο. Και εξάλου γιατί να το κάνει αφού πουλάει σαν τρελλό. Οπώς γράψατε και στο Μπλογκ σας πούλησε 3000 κομμάτια σε δύο μέρες στην Ελλάδα. Το πήρα και εγώ , αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλήμμα ακόμα. Έπαθα από την καταπληκτική οθόνη και δεν περίμενα να βγάλω τόσο ωραίες φωτογραφίες με κινητό και τοσο καλό HD Video . Καλύτερο από την Toshiba Camileo που έχω. Επίσης είναι πολύ γρήγορο και το multitasking πολυ cool. Eπίσης πολύ καλός ο νέος φορτιστής πολύ σημαζεμένος σαν λίγο μακρόστενη μπρίζα. Ο ηχος ακούγεται πού πιο καθαρός και κρυστάλλινος ακόμα και από τα εξωτερικά ηχεία. Από το 3G που είχα είναι πολύ μεγάλη η βελτίωση. Τώρα αν αξίζει να το πάρεις αν εχεις 3GS … μμμ. Πάντως το εχω 2 μέρες και δεν παρατηρησα το Death Grip

 • Avatar
  alexios

  αχ και ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα βγει με νέο design, αν όντως είναι αλήθεια αυτό.

 • Avatar
  JohnKarak

  Λογικά θα πέσει λίγο, μην περιμένεις τρελή μείωση στην τιμή του.

 • Avatar
  pavlos

  Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά όσοι θέλουν το 3gs ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ,θα πέσει καθόλου η τιμή του?

 • Avatar
  JohnKarak

  Όχι, όχι. Και για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω να το αγοράσω. Τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο σίγουρα όχι, μένω με το 3GS μου.

 • Avatar
  Vangelis portias

  Εχεις αγοράσει το iphone4? θελψ βα πιστευω οτι δεν θα βγρι κατι καινουριο….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα