XBLOG logo @2x

iPhone 4 Launch Day: Πολύς κόσμος έξω από τα Apple Store

Σήμερα είναι iPhone Launch Day! Το iPhone βγαίνει επίσημα στην αγορά σε ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία και ήδη έχει αρχίσει να μαζεύεται κόσμος έξω από τα Apple Store για να αγοράσει και να σηκώσει πρώτος ψηλά το νέο smartphone της Apple βγαίνοντας απ΄το store!

Τις εικόνες αυτές φυσικά δεν τις βλέπουμε πρώτη φορά, αφού και όταν βγήκαν στην αγορά τα προηγούμενα iPhone ή το iPad πάλι δεν ήταν λίγοι αυτοί που στήθηκαν έξω από τα Apple Store πολλές ώρες προτού ανοίξουν για να ξεκινήσουν οι πωλήσεις των gadget.

Αρκετοί λοιπόν βρίσκονται έξω από τα Apple Store με καρέκλες, χρήσιμα προσωπικά αντικείμενα, παντόφλα για να ξεκουράσουν τα πόδια τους από τα παπούτσια όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία και φυσικά μαζί και το απαραίτητο Apple laptop για να περνούν την ώρα τους σερφάροντας στο ίντερνετ ή και δουλεύοντας ακόμα καθώς περιμένουν.

Ο μεγαλύτερος φαν όμως της Apple και του iPhone 4 είναι ο Justin Wagoner, ο οποίος εδώ και εννιά μέρες έχει κατασκηνώσει έξω από το Apple Store στο Ντάλλας, προκειμένου να είναι ο πρώτος που θα πάρει στα χέρια του το νέο iPhone 4! Έχει φροντίσει μάλιστα και έχει προμηθευτεί φαγητό και νερό και άλλα απαραίτητα πράγματα για τις μέρες αυτές που μένει στην σκηνή!

iPhone Launch Day

iPhone Launch Day

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.