XBLOG logo @2x

Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το Sony Ericsson Vivaz

Sony Ericsson Vivaz, ακόμα ένα δώρο που κληρώνουμε μέσα από το XBLOG.gr, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του blog και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα καλύτερα έρχονται! Για να δούμε ποιος ή ποια είναι ο τυχερός/ή που κερδίζει το Sony Ericsson Vivaz!

Συνολικά είχαμε 1086 έγκυρες συμμετοχές, με αρκετούς να προσπαθούν να μας «ξεγελάσουν» αφήνοντας διπλά-τριπλά σχόλια με πανοιμότυπο username και ίδιο ή παρόμοιο email και ίδιο ή ελαφρώς παρόμοιο σχόλιο! Το τονίζω συνέχεια, τσεκάρω τα σχόλια-συμμετοχές αρκετές φορές και οι διπλές-τριπλές συμμετοχές διαγράφονται.

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του random.org, ο τυχερός ή η τυχερή που κερδίζει το Sony Ericsson Vivaz είναι:

  • Σχόλιο #173 από SummerTraveller: Φοβερό δώρο! Αν το κερδίσω φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές μου δε θα πάρω μαζί μου κάμερα και φωτογραφική, αλλά μόνο το Vivaz!!

Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί ήδη με email προκειμένου να μας στείλει τα στοιχεία του και να παραλάβει το Vivaz στο χώρο του μέσω courier, ενώ για παν ενδεχόμενο βγάλαμε και έναν δεύτερο επιλαχόντα, ο οποίος θα ειδοποιηθεί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τον πρώτο:

  • Σχόλιο #1044 από Γιώργος Χαλκίδα: Kαλησπερίζω το xblog, τους χρήστες του και όλους τους διαγωνιζόμενους για το κινητό αυτό. Φυσικά βλέποντας πόσα άτομα έγραψαν σχόλια δεν πιστεύω ότι θα κερδίσω εγώ το κινητό, αλλά είπα να αφήσω ένα παραθυράκι στην τύχη μήπως και μπει. Λοιπόν καλή επιτυχία και σε όλους μας και συγχαρητήρια από τώρα στον τυχερό νικητή που θα το πάρει! Χρόνια πολλά xblog και ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες για τη συμμετοχή σας αλλά και για τις ευχές σας! Συνεχίστε να διαβάζετε XBLOG.gr, η επόμενη κλήρωση έρχεται πολύ-πολύ σύντομα μιας και τα δώρα που ακολουθούν είναι αρκετά!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.