XBLOG logo @2x

Πρεμιέρα για τα νέα iPhone

iPhone 6

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, όχι φυσικά στην Ελλάδα, αλλά στις πρώτες χώρες που ανακοίνωσε η Apple ότι θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone.

Συγκεκριμένα, η επίσημη διάθεση των νέων iPhone αρχίζει σήμερα σε: ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία.

Στην Ελλάδα αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο.

Οι νέες συσκευές έχουν νέο design με κατασκευή από αλουμίνιο και οθόνη νέας τεχνολογίας IPS με dual-domain pixels 4,7 και 5,5 ιντσών με ανάλυση οθόνης 1344×750 pixels και 1920×1080 pixels αντίστοιχα. Τα νέα iPhone είναι πιο λεπτά από τον προκάτοχό τους, iPhone 5s, έχοντας πάχος 6,9 mm το iPhone 6 και 7,1 mm το iPhone 6 Plus.

Ο νέος επεξεργαστής A8 με τον οποίο εξοπλίζει τα νέα iPhone η Apple προσφέρει 25% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 50% ταχύτερα γραφικά από το iPhone 5s, ενώ και η μπαταρία του iPhone 6 παρέχει 50% καλύτερη διαχείριση ενέργειας.

Τα νέα iPhone θα διατεθούν σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 16, 64, 128 GB, διαθέτουν κάμερα iSight 8 Megapixel με f/2.2 και νέο αισθητήρα, ενώ χάρη στην τεχνολογία Focus Pixels η κάμερα εστιάζει σημαντικά πιο γρήγορα. Η κάμερα παρέχει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο slow motion με 120 και 240 fps.

Η κάμερα του iPhone 6 Plus επιπλέον διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για λήψη ποιοτικών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Σεπτεμβρίου στις πρώτες χώρες, με την Ελλάδα να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Στη χώρα μας αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο.

Η τιμή διάθεσης των νέων iPhone στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστή. Στη Γερμανία ωστόσο, που είναι στις πρώτες χώρες που θα διατεθούν τα νέα iPhone, οι συσκευές θα πωλούνται από 699 ευρώ (iPhone 6 16GB) έως 999 ευρώ (iPhone 6 Plus 128 GB), οπότε σε αυτά τα επίπεδα θα κυμανθούν οι τιμές και στη χώρα μας.

iPhone 6, iPhone 6 Plus

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.