Δες το iPad 2 στα καταστήματα Public (Update)

Το νέο iPad 2 έρχεται επίσημα στη χώρα μας το Σάββατο 26 Μαρτίου, ωστόσο μπορείς από σήμερα να το δεις και να παίξεις μαζί του στα καταστήματα Public, που έφεραν μερικά κομμάτια για επίδειξη στα καταστήματά τους.

Από σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου, iPad 2 υπάρχουν στα καταστήματα Public που βρίσκονται στο Σύνταγμα και το Μαρούσι (The Mall Athens), ενώ από την Δευτέρα 21 Μαρτίου iPad 2 θα υπάρχουν και στα καταστήματα Public σε Γλυφάδα, Πειραιά, αλλά και στα καταστήματα Public στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή, Πυλαία).

Update: Τελικά δεν θα γίνει επίδειξη iPad 2 στο κοινό από τα καταστήματα Public, αφού η Apple με οδηγία της απαγορεύει την επίδειξη iPad 2 πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του! Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Στις 26 Μαρτίου θα υπάρχουν iPad 2 όλων των εκδόσεων (16, 32, 64 GB – Wi-Fi ή Wi-Fi + 3G) στα καταστήματα Public προς πώληση.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

Δείτε το  iPad 2 της Apple πρώτα στα Public!

2 εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία τα Public διαθέτουν το iPad 2 προς επίδειξη ώστε οι επισκέπτες να το γνωρίσουν από κοντά

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) υποδέχονται πρώτα στην Ελλάδα το τελευταίο επίτευγμα της Apple, το  iPad 2, και περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας  για να το γνωρίσουν από κοντά!

Από την Παρασκευή, 18 Μαρτίου οι φίλοι της τεχνολογίας μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το iPad2 και να ενημερωθούν αναλυτικά από την ομάδα των καταστημάτων Public για τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, για τις προηγμένες εφαρμογές του και τις άπειρες δυνατότητες που έχει καλύπτοντας όλα τα χόμπι και ενδιαφέροντα καθώς και όλες τις προσωπικές ή επαγγελματικές ανάγκες. Στις 26 Μαρτίου όλα τα μοντέλα της συσκευής θα διατίθενται προς πώληση από τα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, το iPad 2 που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις (Wi Fi και Wi Fi 3G), είναι διαθέσιμο προς επίδειξη από σήμερα (18/03) στα Public στο Σύνταγμα και στο Μαρούσι (The Mall Athens,), ενώ από τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, θα μπορεί κανείς να το δει και στα Public Γλυφάδας και Πειραιά, καθώς και στα καταστήματα της  Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή, Πυλαία).

Η νέα συσκευή είναι πιο λεπτή σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες. Διαθέτει νέο ισχυρό επεξεργαστή που εξασφαλίζει διπλάσιες ταχύτητες, αλλά και 9 φορές πιο γρήγορη απόδοση γραφικών. Ακόμη, διαθέτει κάμερες και στις 2 όψεις, καθώς και δυνατότητα εγγραφής HD video.

Σκέφτεσαι iPad 2? Σκέψου Public!
Γιατί  οι νέες τεχνολογίες, κάνουν πρώτα στάση εδώ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

5 Απαντήσεις

 1. Αγαπητέ, η ανακοίνωση βγήκε μόνο στο Facebook το Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα, οπότε πιστεύω να βρίσκεις λογικό που δεν πρόλαβα να την βάλω. Είναι αδύνατον να τσεκάρω τις σελίδες όλων των καταστημάτων στο Facebook για να ελέγχω αν ισχύουν οι ανακοινώσεις που μου στέλνουν τα ίδια τα καταστήματα με email. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν εστάλη ανακοίνωση από τα Public στα ΜΜΕ που να ενημερώνει ότι δεν ισχύει η επίδειξη iPad 2 στα καταστήματα δεν θα γίνει.

 2. Ωραία τουλάχιστον βγάλτο από την πρώτη σελίδα και γράψε ότι δεν ισχύει και βάλε την ανακοίνωση που αναφέρουν το λάθος τούς – που τη βρήκα μόνο στο facebook….
  http://www.facebook.com/notes/public/σχετικά-με-την-παρουσίαση-ipad-2-στα-public/10150125841809311

 3. Γιώργο, θα σε παρακαλούσα να είσαι λιγάκι πιο προσεκτικός στο σχόλιό σου. Όπως βλέπεις παραπάνω στο post, εκτός από αυτά που γράφω, παραθέτω και την ανακοίνωση των Public. Συνεπώς το λάθος δεν είναι δικό μου, που έβαλα ένα θέμα χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει όπως γράφεις, αλλά των Public.

 4. Πήγα το Σάββατο και μου είπαν ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!!!

  καλά δεν σας ενημέρωσαν εσάς να μην τρέχουμε;
  Είμαι από Θήβα και έκανα 2 ώρες διαδρομή για το τίποτα!

  Πως βάζετε ένα θέμα έτσι χωρίς να το έχετε επιβεβαιώσει;

 5. Αυτό πάντως που με ανησυχεί είναι πως δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τιμές κανένα από τα “μεγάλα” καταστήματα…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.