XBLOG logo @2x

Δες το iPad 2 στα καταστήματα Public (Update)

Το νέο iPad 2 έρχεται επίσημα στη χώρα μας το Σάββατο 26 Μαρτίου, ωστόσο μπορείς από σήμερα να το δεις και να παίξεις μαζί του στα καταστήματα Public, που έφεραν μερικά κομμάτια για επίδειξη στα καταστήματά τους.

Από σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου, iPad 2 υπάρχουν στα καταστήματα Public που βρίσκονται στο Σύνταγμα και το Μαρούσι (The Mall Athens), ενώ από την Δευτέρα 21 Μαρτίου iPad 2 θα υπάρχουν και στα καταστήματα Public σε Γλυφάδα, Πειραιά, αλλά και στα καταστήματα Public στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή, Πυλαία).

Update: Τελικά δεν θα γίνει επίδειξη iPad 2 στο κοινό από τα καταστήματα Public, αφού η Apple με οδηγία της απαγορεύει την επίδειξη iPad 2 πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του! Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Στις 26 Μαρτίου θα υπάρχουν iPad 2 όλων των εκδόσεων (16, 32, 64 GB – Wi-Fi ή Wi-Fi + 3G) στα καταστήματα Public προς πώληση.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

Δείτε το  iPad 2 της Apple πρώτα στα Public!

2 εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία τα Public διαθέτουν το iPad 2 προς επίδειξη ώστε οι επισκέπτες να το γνωρίσουν από κοντά

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) υποδέχονται πρώτα στην Ελλάδα το τελευταίο επίτευγμα της Apple, το  iPad 2, και περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας  για να το γνωρίσουν από κοντά!

Από την Παρασκευή, 18 Μαρτίου οι φίλοι της τεχνολογίας μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το iPad2 και να ενημερωθούν αναλυτικά από την ομάδα των καταστημάτων Public για τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, για τις προηγμένες εφαρμογές του και τις άπειρες δυνατότητες που έχει καλύπτοντας όλα τα χόμπι και ενδιαφέροντα καθώς και όλες τις προσωπικές ή επαγγελματικές ανάγκες. Στις 26 Μαρτίου όλα τα μοντέλα της συσκευής θα διατίθενται προς πώληση από τα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, το iPad 2 που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις (Wi Fi και Wi Fi 3G), είναι διαθέσιμο προς επίδειξη από σήμερα (18/03) στα Public στο Σύνταγμα και στο Μαρούσι (The Mall Athens,), ενώ από τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, θα μπορεί κανείς να το δει και στα Public Γλυφάδας και Πειραιά, καθώς και στα καταστήματα της  Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή, Πυλαία).

Η νέα συσκευή είναι πιο λεπτή σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες. Διαθέτει νέο ισχυρό επεξεργαστή που εξασφαλίζει διπλάσιες ταχύτητες, αλλά και 9 φορές πιο γρήγορη απόδοση γραφικών. Ακόμη, διαθέτει κάμερες και στις 2 όψεις, καθώς και δυνατότητα εγγραφής HD video.

Σκέφτεσαι iPad 2? Σκέψου Public!
Γιατί  οι νέες τεχνολογίες, κάνουν πρώτα στάση εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.