XBLOG logo @2x

Η Apple απαγορεύει την επίδειξη του iPad 2 πριν την επίσημη κυκλοφορία του

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ανακοίνωση των καταστημάτων Public, σύμφωνα με την οποία από το Σάββατο που μας πέρασε θα υπήρχαν iPad 2 σε κάποια καταστήματα της εταιρίας για επίδειξη στο κοινό, θα μπορούσε δηλαδή όποιος ήθελε να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα Public και να παίξει με το iPad 2, πριν την κυκλοφορία του στη χώρα μας που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου.

Ωστόσο, χθες και σήμερα λάβαμε emails από αναγνώστες μας, οι οποίοι μας ενημέρωναν ότι πήγαν στα καταστήματα Public που βρίσκονται στο Σύνταγμα και στο The Mall αλλά δεν υπήρχε κανένα iPad 2.

Ένας άλλος αναγνώστης μάλιστα μας ενημέρωσε με σχόλιό του σε προηγούμενο post του xblog.gr, ότι ήρθε από τη Θήβα στην Αθήνα για να δει το iPad 2 και επέστρεψε άπραγος, αφού iPad 2 δεν υπήρχε στο κατάστημα.

Γιατί συνέβη αυτό;

Πολύ απλά, η Apple με πανευρωπαϊκή οδηγία, απαγορεύει την επίδειξη του iPad 2 πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του. Η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του iPad 2 στην Ευρώπη είναι η 25η Μαρτίου, ωστόσο λόγω αργίας, στη χώρα μας το iPad 2 θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσημα το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που ανέβηκε στη σελίδα των Public στο Facebook.

Σχετικά με την παρουσίαση iPad 2 στα Public

Όπως είχε ανακοινωθεί, τα Public έφεραν στην Ελλάδα όντως το IPAD 2 προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να το γνωρίσουν πρώτοι.

Στη συνέχεια όμως μας γνωστοποιήθηκε ότι υπάρχει πανευρωπαϊκή οδηγία που δεν επιτρέπει ούτε και την επίδειξη του προϊόντος πριν από την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε.

Ζητάμε συγγνώμη σε όσους θέλησαν να έρθουν να το δουν και ζητούμε την υπομονή σας μέχρι την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.