XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει τις LG OLED A1 TVs

Τη νέα σειρά 4K OLED τηλεοράσεων A1 κυκλοφόρησε η LG Electronics (LG), που χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixel προσφέρει μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Διατίθεται σε 77, 65, 55 και 48 ίντσες καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών και δένοντας αρμονικά με κάθε χώρο.

Με 100% πιστότητα χρωμάτων, σύμφωνα με την Intertek, οι LG OLED A1 τηλεοράσεις μπορούν να αποτυπώσουν το 100% του φάσματος DCI-P3. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα παραμένουν ζωντανά και ρεαλιστικά, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινή ή σκοτεινή είναι η εικόνα. Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα.

New Lg Oled A1 Tvs 1

Οι LG OLED A1 TVs ενσωματώνουν τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής αναγνωρίζει αυτόματα το είδος του περιεχομένου και τις συνθήκες φωτισμού του χώρου και στη συνέχεια, βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της οθόνης αντίστοιχα. Με κάθε αυτόματη ρύθμιση επιτυγχάνεται ευκρινής εικόνα υψηλής ποιότητας, βελτιώνοντας την εμπειρία θέασης. Ταυτόχρονα, αναλύει τις πηγές ήχου και βελτιστοποιεί τον ήχο με βάση το περιεχόμενο.

Παράλληλα, η λειτουργία FILMMAKER MODE™ απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Ακόμη, το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround.

Ένα επιπλέον προηγμένο χαρακτηριστικό, ειδικά σχεδιασμένο για gaming, είναι το Game Optimizer, που συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις παιχνιδιού σε ένα μέρος. Βελτιστοποιεί τα γραφικά προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού.

Ακόμη, είναι διαθέσιμη και η λειτουργία Sports Alert (αθλητική ειδοποίηση) που ενημερώνει τους χρήστες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αθλητικούς αγώνες για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα για την αγαπημένη τους ομάδα. Για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround, οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις συνδέονται εύκολα με ηχεία Bluetooth, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σας.

Τα νέα μοντέλα OLED τηλεοράσεων είναι, επίσης, φιλικά προς το περιβάλλον καθώς είναι κατασκευασμένα με λιγότερο πλαστικό, ενέχοντας λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, έχουν πιστοποιηθεί ως οθόνες με χαμηλό μπλε φωτισμό, από τους διεθνείς οργανισμούς TÜV Rheinland (TUV) και Underwriter Laboratories (UL). Οι LG OLED τηλεοράσεις είναι οι πρώτες οθόνες που έλαβαν την πιστοποίηση Eyesafe® που αναπτύχθηκε από την TUV-Eyesafe®.

Τέλος, οι δυνατότητές τους εμπλουτίζονται με το LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές[1] στα ελληνικά, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές. Μέσω του ThinQ AI, των φωνητικών εντολών και του επανασχεδιασμένου Magic Remote, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή τους.

[1]Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.