XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει την LG HVAC VIRTUAL εμπειρία

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσίασε την virtual εμπειρία του LG HVAC, έναν νέο, διαδραστικό, διαδικτυακό, εκθεσιακό χώρο που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν και να μάθουν τα πάντα για το κορυφαίο και διευρυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων HVAC. Βοηθώντας τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες να λάβουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την οικογένειά τους ή το πολύτιμο προσωπικό τους, ο διαισθητικός, διαδικτυακός χώρος επιτρέπει την προβολή των τελευταίων λύσεων της εταιρείας σε μια ποικιλία εικονικών περιβαλλόντων και την ανακάλυψη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους, όπως η μεγαλύτερη άνεση, η βελτιωμένη ποιότητα αέρα σε εσωτερικούς χώρους και η απομακρυσμένη διαχείριση.

Με την ‘είσοδό’ τους στην ‘LG HVAC Virtual εμπειρία’, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες επαγγελματικών χώρων και χώρων διαμονής: Residential Apartment, Residential Villa, Office General, Office High-Rise, Retail και Hotel. Οι επαγγελματίες μπορούν στη συνέχεια να περιπλανηθούν ελεύθερα στο επιλεγμένο 3D περιβάλλον χρησιμοποιώντας μόνο το ποντίκι ή την οθόνη αφής και να πλοηγηθούν με άνεση στο μενού, για να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες, όπως προδιαγραφές, χαρακτηριστικά, να παρακολουθήσουν βίντεο προϊόντων και να διαβάσουν case studies για κάθε μοντέλο. Απλή στη χρήση και στην πλοήγηση, η νέα εικονική πλατφόρμα της LG πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και συνεργάτες που θέλουν να δημιουργήσουν ιδανικούς και άνετους εσωτερικούς χώρους.

Lg Dual Vane Cassette High Rise Office

Επιπλέον, ο εικονικός εκθεσιακός χώρος επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν λεπτομέρειες και τεχνολογίες που δεν ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμες στο κοινό. Πατώντας τα κουμπιά Airflow και Piping στην οθόνη, μπορούν να ανακαλύψουν πώς ταξιδεύει ο αέρας σε ένα κλιματιστικό ή έναν ιονιστή και πώς το νερό και το ψυκτικό κατευθύνονται μέσα στους σωλήνες μέσω ενός συστήματος. Μπορούν ακόμη και να αλλάξουν ουσιαστικά τρόπους λειτουργίας και να παρατηρήσουν πώς αλλάζει η ροή του αέρα από το ένα κλιματιστικό στο άλλο. Πέρα από την τεχνολογία και την επιστήμη, ο εκθεσιακός χώρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρατηρήσουν σε βάθος τον κομψό σχεδιασμό όλων των προϊόντων και πόσο εύκολα ταιριάζουν σε διαφορετικούς εικονικούς εσωτερικούς χώρους.

Η LG HVAC Virtual εμπειρία είναι ένας ελκυστικός διαδικτυακός κόμβος πληροφόρησης, που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες διεξοδική ενημέρωση για τις τελευταίες, αναβαθμισμένες HVAC λύσεις της εταιρείας για διαφορετικά είδη χώρων, βοηθώντας τους να καταλάβουν ποια προϊόντα ταιριάζουν καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Ο εκθεσιακός χώρος υπογραμμίζει, επίσης, τη δέσμευση της LG να διασφαλίσει ένα βιώσιμο μέλλον, τονίζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας, όπως τον ενεργειακά αποδοτικό R1 Compressor (Συμπιεστή) και την αξιοποίηση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού υγρού R32.

Η LG παρέχει πολλά αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα HVAC στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να ικανοποιεί τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες παγκοσμίως με τις προηγμένες, οικολογικές λύσεις για οικιακή και εμπορική χρήση.

«Η ‘LG Virtual HVAC Εμπειρία’ προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο για να βιώσετε τις πιο πρόσφατες λύσεις μας, όποτε και οπουδήποτε θέλετε», δήλωσε ο James Lee, επικεφαλής του Air Solution Business Unit at LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη δημιουργία HVAC προϊόντων, που όχι μόνο καθιστούν τα σπίτια πιο άνετα και τις επιχειρήσεις πιο ελκυστικές, αλλά είναι καλύτερα στη χρήση, συμβάλλοντας θετικά στο περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας».

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της LG HVAC VIRTUAL Εμπειρίας στο στο παρακάτω Link: https://youtu.be/xIaDfwp76QA

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.