XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει την διαφανής μεμβράνη LG LED

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) παρουσιάζει την έγχρωμη διαφανή μεμβράνη LED LAT240DT1 που αποδίδει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων με pixel pitch 24 mm, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής ενός ολόκληρου βίντεο ή εικόνων σε ποικίλους συνδυασμούς χρωμάτων.

Η διαφανής μεμβράνη LED είναι αυτοκόλλητη, ώστε να μπορεί να κολλάει εύκολα στη γυάλινη επιφάνεια ενός παραθύρου, χωρίς πολύπλοκες κατασκευές. Χάρη στην υψηλή διαφάνεια (73%), το γυαλί παραμένει ορατό, ακόμα και μετά την τοποθέτηση της μεμβράνης. Όταν ο φωτισμός LED είναι σβηστός, η παρουσία της μεμβράνης στη γυάλινη επιφάνεια δε γίνεται αντιληπτή, αφού γίνεται ένα με το γυαλί.

Lg Transparent Led Film Lat240dt1 1

Παράλληλα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μεγάλη ευελιξία και να μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές εφαρμογές και επιφάνειες διαφόρων διαστάσεων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κυρτή επιφάνεια τοποθέτησης με μέγιστο όριο καμπύλης έως και 1.100R, ενώ είναι επεκτάσιμη με την προσθήκη περισσότερων μεμβρανών σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Ακόμη, μπορεί να κοπεί παράλληλα με το περιμετρικό πλαίσιο.

Με την εξαιρετικά υψηλή διαφάνεια και τα ζωντανά χρώματα, η μεμβράνη LG LED LAT240DT1, ανασχεδιάζει τον εκάστοτε χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προβάλλουν το περιεχόμενο της επιλογής τους με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.