XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει τα TONE Free FP5

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα ακουστικά LG TONE Free FP5, που δίνουν μια νέα διάσταση στον ήχο χάρη στην Meridian, τη Βρετανική εταιρεία-πρότυπο στον κλάδο του ήχου.

Προσφέροντας premium ποιότητα ήχου, η κορυφαία τεχνολογία HSP της Meridian, προσομοιώνει την εμπειρία της ακρόασης στα ηχεία με καθαρό και χωρικό ήχο. Το Bluetooth 5.2 ελαχιστοποιεί τις απώλειες ώστε να επιτυγχάνεται ακριβής αναπαραγωγή του πρωτότυπου ήχου ενώ μέσω της εφαρμογής TONE Free, οι χρήστες μπορούν να κάνουν προεπιλογές όπως Immersive, Natural, Bass Boost, Treble Boost και 3D Sound Stage EQ ή ακόμη και να προσαρμόσουν το δικό τους EQ.

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τα FP5 να ξεχωρίζουν είναι η βελτιωμένη επιφάνεια διαφράγματος με επιπλέον σιλικόνη στις ακμές, που χάρη στη μεγαλύτερη και πιο προηγμένη μονάδα οδηγού προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη κίνηση και ευελιξία. Η ωφέλιμη επιφάνεια του διαφράγματος της μονάδας οδηγού έχει βελτιωθεί κατά 75,5%, ενώ το Flex Action Bass δημιουργεί πιο δυνατά μπάσα χωρίς κανένα συμβιβασμό στην καθαρότητα ή την πιστότητα.

Επιπλέον, τα ακουστικά LG TONE Free χρησιμοποιούν χωρική μίξη που διευρύνει τον ήχο, κάνοντάς τον πιο ρεαλιστικό και μέσω του 3D Sound Stage, οι χρήστες απολαμβάνουν μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε.

Το Active Noise Cancellation που διαθέτουν αποτελεί μια προηγμένη λειτουργία που μπλοκάρει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους καθώς η βελτιωμένη μονάδα οδηγού μπορεί να ανιχνεύει και να ακυρώνει τον θόρυβο, για τη δημιουργία μιας καθηλωτικής ακουστικής εμπειρίας υψηλής πιστότητας.

Σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να απενεργοποιήσει το Active Noise Cancellation, μπορεί απλώς να πιέσει το LG TONE Free του και να γίνει αυτόματα η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ήχου. Επίσης, μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τη λειτουργία περιβάλλοντος ανάλογα με τις συνθήκες, ώστε να έχει πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους διασχίζουν για παράδειγμα τον δρόμο. Μέσω της λειτουργίας συνομιλίας είναι επίσης εφικτό να πραγματοποιεί κανείς την παραγγελία του σε μια καφετέρια ή να κάνει γρήγορες συνομιλίες χωρίς να χρειάζεται να βγάλει τα ακουστικά.

Ακόμη, τα ακουστικά LG TONE Free FP5 διαθέτουν άνετα τζελ ιατρικού τύπου, κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη, ώστε να μπορούν να φορεθούν όλη μέρα χωρίς ενόχληση. Η νέα περιγεγραμμένη σχεδίαση τους, η οποία τελειοποιήθηκε κατόπιν ανάλυσης των διαφορετικών αναγκών των χρηστών σε θέματα εργονομίας, προσαρμόζεται στο σχήμα κάθε αυτιού παρέχοντας άνετη και κομψή εφαρμογή.

Χάρη στη διάταξη τριών μικροφώνων, τα LG TONE Free μειώνουν τους θορύβους περιβάλλοντος και καθιστούν τις συνομιλίες πιο φυσικές, δυνατές και καθαρές. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TONE Free μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία ψιθύρου ώστε ακόμη και αν ο χρήστης ψιθυρίζει, να ακούγεται καθαρά και δυνατά στον συνομιλητή, κρατώντας το ένα ακουστικό σαν μικρόφωνο κοντά στο στόμα.

Η εξαιρετική αντοχή 22 ωρών ακρόασης που προσφέρουν επιτυγχάνεται μέσω μίας μόνο φόρτισης ενώ η ταχεία φόρτιση είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη αφού 5 λεπτά αρκούν για 1 ώρα ακρόασης. Ταυτόχρονα η σύνδεση των ακουστικών LG TONE Free με υπολογιστές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 10, γίνεται γρήγορα και απρόσκοπτα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.