XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει νέα InstaView ψυγεία

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων InstaView™ Door-in-Door™ ψυγείων με νέες καινοτομίες στον σχεδιασμό και στις λειτουργίες. Με κομψό στυλ και ευκολία στη χρήση, τα νέα μοντέλα με InstaView Door-in-Door διαθέτουν τις καταξιωμένες τεχνολογίες της LG  που διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κομψή εμφάνιση με εντυπωσιακό σχεδιασμό

Τα νέα μοντέλα LG InstaView διαθέτουν κομψή σχεδίαση με ανοξείδωτο ατσάλι, προσδίδοντας έντονα την αίσθηση της οπτικής ισορροπίας και της ενότητας. Με κομψό μαύρο πλαίσιο, τα ψυγεία InstaView Door-in-Door εναρμονίζονται με τις υπόλοιπες συσκευές στην κουζίνα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλόξενου και κομψού περιβάλλοντος.

Τα φετινά μοντέλα InstaView έχουν ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση με το φιμέ γυάλινο πάνελ να εκτείνεται σε όλο το πάνω μισό μέρος της δεξιάς πόρτας. Το γυάλινο πάνελ InstaView έχει διευρυνθεί, ώστε οι χρήστες να έχουν ακόμα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο του περιεχομένου. Το LG InstaView φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με δύο μόνο χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ, ενώ η τεχνολογία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του ψυχρού αέρα, παρέχοντας έναν ιδανικό χώρο για να διατηρείτε τρόφιμα και ποτά που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Σε συνέχεια του λιτού, μοντέρνου στυλ της σειράς InstaView 2021 έρχεται και ο σχεδιασμός της πόρτας UltraSleek Door™, ο οποίος ενσωματώνει έξυπνα κρυμμένες αλλά εύκολα προσβάσιμες λαβές.

Φρέσκο ​​νερό και υγιεινή διατροφή για έναν πιο άνετο τρόπο ζωής

Για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για λειτουργίες με επίκεντρο την υγιεινή και την ευεξία, τα νέα ψυγεία InstaView διαθέτουν την τεχνολογία UVnano™ της LG, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του υπεριώδους φωτός για να προστατεύει το βρυσάκι νερού από τα δυνητικά επιβλαβή μικρόβια. Το UVnano λειτουργεί αυτόματα μία φορά κάθε ώρα για να αφαιρεί έως και το 99,99% των βακτηρίων από το βρυσάκι του ψυγείου[1]. Επιπλέον, η λειτουργία UVnano μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με το γρήγορο πάτημα ενός κουμπιού, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν φρέσκο φιλτραρισμένο νερό από μια υγιεινά καθαρή βρύση, όποτε το χρειάζονται.

Η βασική λειτουργία κάθε ψυγείου είναι να διατηρεί τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με τις τεχνολογίες LINEARCooling™ και DoorCooling+™, τα LG InstaView μοντέλα διακρίνονται γι’ αυτό ακριβώς, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για έως και επτά ημέρες. Το LINEARCooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την κύρια αιτία αλλοίωσης[2] των τροφίμων, και το DoorCooling+ διατηρεί τη ψύξη του τμήματος στην πόρτα του ψυγείου, διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό[3].

Γνωρίστε τα νέα παγάκια Craft Ice

Το LG Craft Ice™ είναι πλέον διαθέσιμο στα νέα μοντέλα InstaView Side-by-Side. Το σύστημα LG Craft Ice™ παράγει σφαιρικά παγάκια 50 χιλιοστών (δύο ιντσών), που λιώνουν αργά, διατηρώντας έτσι την αρχική γεύση των ποτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ανανεωμένες έξυπνες λειτουργίες

Προσφέροντας ακόμη περισσότερη ευκολία, η εφαρμογή LG ThinQ™ επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται το InstaView ψυγείο, να ελέγχουν την κατανάλωση ενέργειας, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, εάν τυχόν η πόρτα έχει μείνει ανοιχτή, ή ακόμη και να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα του εσωτερικού φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Επίσης, μέσω του LG ThinQ υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης του Google Assistant για εύκολο φωνητικό έλεγχο[4]. Παράλληλα περιλαμβάνεται η λειτουργία Smart Learner, η οποία μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα ψύξης και την ενεργειακή απόδοση  βάσει των συνηθειών της χρήσης του ψυγείου.

«Η νέα μας σειρά InstaView ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για ψυγεία που προσφέρουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, μεγαλύτερη άνεση και λειτουργίες με επίκεντρο την υγιεινή και την προστασία της υγείας των καταναλωτών και των αγαπημένων τους προσώπων», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company και πρόσθεσε: «Με υψηλή ενεργειακή απόδοση και αποτελεσματική διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων, τα LG InstaView ψυγεία φέρνουν πνοή ανανέωσης σε κάθε κουζίνα».

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε την ακόλουθη διεύθυνση: https://www.lg.com/gr/psigeia/lg-gsxv90mcde.

[1] Αξιολογήθηκε από την TÜV Rheinland με τη μέθοδο δοκιμής της LG που μετρά τη μείωση των Escherichia coli, Staphylococcus aureus και Pseudomonas aeruginosa σε δείγματα αποσταγμένου νερού μετά από έκθεση στο UV LED του προϊόντος για 10 λεπτά ανά ώρα μετά από συνολικά 24 ώρες σε κανονική ρύθμιση οικιακής χρήσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη χρήση. Το προϊόν δεν θεραπεύει ή καταπολεμεί καταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία και δεν εγγυάται ότι το νερό που φιλτράρεται από τα προϊόντα θα είναι απαλλαγμένο από ρύπους, όπως μικροβιολογικά σωματίδια.
[2] Με βάση τα αποτελέσματα από τις δοκιμές της TÜV Rheinland, χρησιμοποιώντας την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG για τη μέτρηση του χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη ποσοστού απώλειας βάρους 5% για κινέζικο λάχανο στο ράφι για τα φρέσκα προϊόντα του LGE LINEARCooling Model GSXV91NSAE. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική χρήση.
[3] Βάσει των αποτελεσμάτων από τις δοκιμές της TÜV Rheinland, χρησιμοποιώντας την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG, η οποία συγκρίνει τον χρόνο πτώσης του δοχείου νερού που βρίσκεται στο επάνω καλάθι μεταξύ των μοντέλων DoorCooling+ και Non-DoorCooling+ για τα συγκεκριμένα μοντέλα μόνο. Οι εικόνες των προϊόντων είναι μόνο για λόγους απεικόνισης και τα αποτελέσματα απόδοσης ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική χρήση και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες. Η λειτουργία DoorCooling+ σταματάει να λειτουργεί, όταν ανοίξει η πόρτα.
[4] Οι έξυπνες λειτουργίες και η λειτουργία του φωνητικού βοηθού (voice assistant) διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις αγορές.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.