XBLOG logo @2x

Η Κωτσόβολος στηρίζει τους δικαιούχους του προγράμματος “Αρωγή Πυρόπληκτων’’

Η Κωτσόβολος βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό όλων όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τώρα στηρίζει το νέο τους ξεκίνημα σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αναγκών τους σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και σε υπηρεσίες.

Οι πρωτοβουλίες στήριξης της εταιρείας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, συμπεριλαμβάνουν προνομιακές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και  στις  υπηρεσίες σύνδεσης και εγκατάστασης συσκευών, καθώς και δωρεάν υπηρεσίες παράδοσης για όλες τις αγορές τους. Επιπλέον η εταιρεία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή, την οποία διαχειρίζεται συγκεκριμένη ομάδα της Κωτσόβολος, με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους δικαιούχους του προγράμματος Αρωγή πυρόπληκτων.

Όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και κυρίως αυτά που βρίσκονται στους Δήμους που επλήγησαν από τις φωτιές, βρίσκονται σε ετοιμότητα να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν άμεσα τους δικαιούχους του προγράμματος, μέσω μίας πολύ απλής διαδικασίας, που περιλαμβάνει την επίδειξη του Δελτίου Επανελέγχου της ΓΔΑΕΦΚ. Οι αγορές των συσκευών, θα μπορούν να γίνουν είτε στα φυσικά καταστήματα, είτε μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών, καλώντας στο 2102899999, επιλέγοντας την ειδική γραμμή εξυπηρέτησης. Αγορές μέσω του e-shop Κωτσόβολος δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν, αλλά θα υπάρχει ειδική σελίδα στο site της εταιρείας με περισσότερες πληροφορίες για τους δικαιούχους.

‘’Στην Κωτσόβολος, κάθε μέρα εργαζόμαστε όλοι με έναν κοινό σκοπό: Να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους για να ζήσουν μία καλύτερη ζωή με την τεχνολογία. Για όλους εκείνους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών, εργαστήκαμε με οδηγό τον κοινό μας σκοπό και τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε εύκολα, γρήγορα και απλά, να αποκτήσουν τις συσκευές που επιθυμούν για το νέο τους αυτό ξεκίνημα’’.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.