XBLOG logo @2x

Η Κωτσόβολος δίνει το παρών στο Rally Acropolis

Η Κωτσόβολος τρέχει με νέες ταχύτητες…στα πιο μεγάλα γεγονότα. Για τον λόγο αυτό είναι χορηγός στον μεγάλο αγώνα του EKO Acropolis Rally 2021 αλλά και στον Ελληνικό και Παγκόσμιο τελικό eSports WRC. Το Ράλλυ των Θεών επιστρέφει στη χώρα μας και η εταιρεία Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για το κοινό.

Στο πλαίσιο του EKO Acropolis Rally 2021, η Κωτσόβολος θα έχει τον δικό της αποκλειστικό χώρο στο Rally Village, ο οποίος θα βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν,  και τις δύο μέρες από τις 10.00 π.μ. και μετά, racing tournaments παρέα με τους περσινούς πρωταθλητές του F1aXion, Δημήτρη Παρίση, γνωστό και ως Jimmy Boy και Πάνο Βαγιάννη της ομάδας Funny Flutters Racing Team (FFRT). Στο τέλος κάθε αγώνα, ο νικητής θα κερδίζει μοναδικά δώρα τεχνολογίας. Η διασκέδαση, η αύξηση της αδρεναλίνης και ο ενθουσιασμός, θα μεταφερθεί στη συνέχεια στο Service Park στη Λαμία από τις 10 ως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κωτσόβολος στο Service Park, θα έχει κανείς τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που θα έχουν μόλις επιστρέψει από ειδικές διαδρομές του Ράλλυ, να απολαύσει live τους αγώνες από το Led truck by Kotsovolos, καθώς και να παρακολουθήσει την τελετή λήξης και βράβευσης από κοντά.

Μαζί με την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού στο θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις, θα αναδειχθεί και ο καλύτερος οδηγός των digital διαδρομών. Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο παγκόσμιος τελικός του eSports WRC 9, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και η Κωτσόβολος είναι επίσημος και υπερήφανος χορηγός. Το Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos θα έχει πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους λάτρεις του ψηφιακού αθλητισμού. Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον Ελληνικό τελικό στις 11:00π.μ. και τον Παγκόσμιο στις 20:00 και να γνωρίσει από κοντά όλους τους gamers που θα βρίσκονται στο περίπτερο  της Κωτσόβολος. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της ημέρας, χώρα θα λάβουν τα καθηλωτικά live tournaments NBA 2K21, FIFA21 και Fortnite & League of Legends tournaments, στα οποία οι μεγάλοι νικητές θα διεκδικήσουν πλούσια δώρα τεχνολογίας. Για την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, θα διεξαχθούν και ψηφιακά racing tournaments που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο και με πολλά δώρα.

Η απόλυτη εμπειρία ταχύτητας και τεχνολογίας με την Κωτσόβολος, δεν σταματά εκεί. Test drive σε ηλεκτρικά scooters & ποδήλατα, μοναδικοί διαγωνισμοί, πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας, του μηχανοκίνητου και ψηφιακού αθλητισμού να τα ανακαλύψουν.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την απόλυτη εμπειρία Κωτσόβολος στο Ράλλυ Ακρόπολις, με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kotsovolos.gr/pages/acropolis-rally-2021

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.