XBLOG logo @2x

Huawei P9: Φωτογραφίες του «X» από το λανσάρισμα στην Ελλάδα

Με πυροτεχνήματα, καλεσμένους, ζωντανή μουσική και χειροκροτήματα υποδέχτηκε η Huawei τη νέα της ναυαρχίδα Huawei P9 στην Ελλάδα. Το event έλαβε χώρα στο Balux Prive στη Γλυφάδα όπου διάφορα στελέχη της Huawei Greece, συμπεριλαμβανομένου του CEO, μίλησαν για το κινητό και για την εκπληκτική κάμερα του.

Η Huawei επικεντρώθηκε στην παρουσίαση της κάμερας του Huawei P9 η οποία έχει δημιουργηθεί από κοινού με την Leica. Το P9 ενσωματώνει δύο 12-megapixels κάμερες στο πίσω μέρος (μία “κανονική” και μία μονόχρωμη για καταγραφή λεπτομερειών), υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης, σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και μία 8-megapixels εμπρόσθια κάμερα για καθαρές selfies. Ωστόσο όλα αυτά δεν θα ήταν τίποτα χωρίς το λογισμικό – έτσι το κινητό διαθέτει ένα ολόκληρο μενού με διάφορες ρυθμίσεις που καλύπτουν τον καθένα, ακόμα και τους επαγγελματίες φωτογράφους επειδή με το “Pro” mode μπορούν να προσαρμόσουν κάθε ρύθμιση της κάμερας στα μέτρα τους.

Ο φωτογράφος Πάνος Γεωργίου ήταν καλεσμένος της Huawei και μίλησε για το πόσο καλή κάμερα έχει, καθώς και για τη λειτουργία “Pro”.

Ο CEO της Huawei Greece
Ο CEO της Huawei Greece

Ως guest stars της εκδήλωσης είδαμε τα αδέρφια Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, δύο Έλληνες μπασκεμπολίστες στο NBA. Αμφότεροι εμφανίστηκαν στην εκδήλωση της εταιρίας επειδή ο Γιάννης πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση του Huawei P9 και, όπως αναφέρουν, εκπροσωπεί καλύτερα από όλους το μότο της Huawei “Make it Possible.”

Η Νικολλέτα Ράλλη, η επίσημη παρουσιάστρια της αποψινής βραδιάς, αποκάλυψε επίσης πότε και με ποιο κόστος θα κυκλοφορήσει το Huawei P9 και τα “αδέρφια” του. Αύριο, 27 Μαΐου, θα γίνουν διαθέσιμα τα P9 και P9 Lite με τιμές €549 και €269 αντίστοιχα, ενώ το P9 Plus θα κοστίζει €699 όπως οι υπόλοιπες ναυαρχίδες και θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα.

Στο τέλος της παρουσίασης πέταξαν πυροτεχνήματα από τη θάλασσα, έκλεισαν με ζωντανή μουσική, ενώ δεν έλλειπε και το κινέζικο φαγητό.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τα νέα Huawei P9, P9 Lite και P9 Max εδώ και εδώ.

Huawei P9 greek launch event (10)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.