XBLOG logo @2x

Huawei Honor Band A1: Νέος fitness tracker με κόστος €13

Η Huawei πρόκειται να λανσάρει τον νέο fitness tracker Huawei Honor Band A1 με πλαστική ή δερμάτινη κατασκευή και είναι ο φθηνότερος επώνυμος tracker της αγοράς. Η ανακοίνωσή του έγινε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης όπου η Huawei παρουσίασε και το smartphone Honor V8 με 5,7-ιντσών οθόνη, μεταλλικό σώμα και τρεις αισθητήρες κάμερας.

Το Huawei Honor Band A1 μπορεί να συλλέγει δεδομένα που αφορούν τις δραστηριότητες του χρήστη, όπως τον χρόνο άσκησης, την απόσταση που διένυσε περπατώντας ή τρέχοντας, τα βήματα που έκανε, τις θερμίδες που έκαψε και τη ποιότητα ύπνου. Επίσης ενσωματώνει αισθητήρα UV ο οποίος μετράει τα επίπεδα ακτινοβολίας και παρέχει συμβουλές για την χρήση αντηλιακού με συγκεκριμένο δείκτη προστασίας. Ο Band A1 είναι ο πρώτος fitness tracker σε αυτή τη τιμή με αισθητήρα UV.

Οι δερμάτινες εκδόσεις της συσκευής:

Όπως και οι υπόλοιπες συσκευές της κατηγορίας του μπορεί να συνδεθεί σε iPhone και Android συσκευές, διαθέτει ένα LED φωτάκι για να ειδοποιεί τον χρήστη για εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα που δέχεται στο κινητό του, και δόνηση για τις ειδοποιήσεις και το ξυπνητήρι. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 70mAh όμως υπόσχεται να προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τον ένα μήνα (28 ημέρες για την ακρίβεια). Η φόρτισή του γίνεται μέσω ενός απλού microUSB καλωδίου.

Το Huawei Honor Band A1 έχει βάρος 20 γραμμάρια, είναι πιστοποιημένο με το πρωτόκολλο IP57 που σημαίνει ότι αντέχει στη σκόνη και στο νερό και μπορεί να βυθιστεί για 30 λεπτά έως και 1 μέτρο. Θα κυκλοφορήσει στη Κίνα στις 25 Μαίου με κόστος μόλις €13 για τη πλαστική έκδοση ή €26 για τη δερμάτινη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.