XBLOG logo @2x

Η ναυαρχίδα Huawei Mate 9 κυκλοφόρησε στην Ελλάδα

Η Huawei ανακοίνωσε ότι η Android ναυαρχίδα Huawei Mate 9 ήρθε στην αγορά της Ελλάδας εφτά εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωσή της. Ουσιαστικά είναι ένα phablet με την κορυφαία λέξη της τεχνολογίας και premium σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα το Huawei Mate 9 έρχεται με 5,9-ιντσών full HD οθόνη, chipset Kirin 960 της Huawei (με οκταπύρηνο επεξεργαστή και ARM Mali-G71 MP8 GPU), 4 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, υποδοχή για δύο SIM (4G), αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τις κάμερες, υπέρυθρες, και 4,000 mAh μπαταρία με υποστήριξη της νέας τεχνολογίας SuperCharge η οποία με 5 λεπτά φόρτισης προσφέρει αυτονομία μιας ολόκληρης μέρας.

Για την κάμερα η Huawei συνεργάστηκε ξανά με την Leica και μαζί δημιούργησαν μια κάμερα με δύο αισθητήρες, έναν 20-megapixels ασπρόμαυρο αισθητήρα με διάφραγμα f/2.2 και έναν έγχρωμο 12-megapixels αισθητήρα με το ίδιο διάφραγμα. Τις κάμερες συνοδεύει το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης 4-σε-1 (περιλαμβάνει ανίχνευση φάσης, βάθους και αντίθεσης και λέιζερ), και το διπλό δύο-τόνων LED flash. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Huawei ανέπτυξε την τεχνολογία Hybrid Zoom η οποία επιτρέπει στον χρήστη να κάνει ζουμ χωρίς να μειωθεί πολύ η ποιότητα της εικόνας και ότι μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 4K. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8-megapixels με διάφραγμα φακού f/1.9 και αυτόματη εστίαση.

Το λειτουργικό σύστημα του κινητού είναι το Android 7.0 Nougat και «φοράει» το γραφικό περιβάλλον EMUI 5.0. Η τιμή του για την Ευρώπη έχει οριστεί στα €699 για την έκδοση με 4 GB RAM και 64 GB χωρητικότητα. Παράλληλα με αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσουν και οι παραλλαγές Mate 9 Pro, Mate 9 Porsche Design και Mate 9 Lite.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.