XBLOG logo @2x

Huawei Mate 9 Porsche Design: Με 5.5″ οθόνη και 256GB μνήμη στα €1,395

Η Huawei μας έκανε την έκπληξη και μετά την ναυαρχίδα Mate 9 ανακοίνωσε και το Huawei Mate 9 Porsche Design με design αλά Samsung και τιμή… “στον θεό.” Η ανακοίνωση των δύο κινητών έγινε παράλληλα με του smartwatch Huawei Fit στην Γερμανία, πατρίδα των εταιριών Leica και Porsche Design με τις οποίες συνεργάστηκαν οι Κινέζοι για να δημιουργήσουν αυτό το κινητό.

Για το Huawei Mate 9 Porsche Design δεν είχε διαρρεύσει καμία πληροφορία πριν την επίσημη ανακοίνωσή του. Διαθέτει 5,5-ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης Quad HD (534 ppi), σημαντικά μικρότερη και βελτιωμένη σε σχέση με την 5,9-ιντσών full HD οθόνη (373 ppi) του απλού Mate 9. Επίσης έρχεται με 6 GB RAM (αντί για 4 GB) και 256 GB χωρητικότητα (αντί για 64 GB), αλλά δεν είναι επεκτάσιμη.

Κατά τ΄ άλλα το Huawei Mate 9 Porsche Design έχει το ίδιο hardware με το απλό μοντέλο: chipset Kirin 960, κάμερα με δύο αισθητήρες και σύστημα Hybrid Zoom για να μην χάνει ποιότητα η εικόνα όταν κάνουμε ζουμ, 8-megapixels εμπρόσθια κάμερα και 4,000 mAh μπαταρία με τεχνολογία SuperCharge η οποία με 5 λεπτά φόρτισης προσφέρει αυτονομία μιας ολόκληρης μέρας (με φόρτιση 10 λεπτών μπορείς να παρακολουθήσει δύο ολόκληρες ταινίες). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Το Huawei Mate 9 Porsche Design απευθύνεται για όσους έχουν και Porsche αμάξι, αφού έχει κοστολογηθεί στα €1,395. Θα κυκλοφορήσει στα ευρωπαϊκά καταστήματα Porsche Design Stores προς το τέλος Δεκεμβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.