XBLOG logo @2x

Η Huawei Ελλάδος παρουσίασε το “Smart Cities Evolution”

Η Huawei Ελλάδος, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), παρουσίασε στο ελληνικό κοινό εργαλεία και υπηρεσίες της Ηuawei που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και μετεξέλιξη των Smart Cities.

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια ετήσιου συνεδρίου στον τομέα των τηλεπικοινωνιών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Γιάννης Λιάπης, IT Solutions Sales Manager της Ηuawei αναφέρθηκε στις τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένονται, αλλά και τις προκλήσεις που η Πολιτεία, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι πολίτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Στην ενότητα «Digital Transformation: Need for disruption!», η Huawei παρουσίασε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και μετεξέλιξη των Smart Cities με στόχο τον εκσυγχρονισμό των ιδιωτικών και κρατικών υποδομών και τη συνεπαγόμενη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο κ. Yaonan, Solution Sales Director της Huawei δήλωσε: “Ο κλάδος των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) εξελίσσεται με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο με αποδέκτες τις επιχειρήσεις, τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, τους δημόσιους φορείς, αλλά και τους καταναλωτές. Σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Huawei Ελλάδος παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στον εκσυγχρονισμό και στην ομαλή προσαρμογή των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και των καταναλωτών στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.