XBLOG logo @2x

Η Huawei απαντά στις σημαντικότερες ερωτήσεις σχετικά με το Android και τα κινητά της

Το εμπάργκο των Ηνωμένων Πολιτειών για τις κινέζικες εταιρίες τεχνολογίας, και ειδικότερα για την Huawei, έχουν τεράστιες επιπτώσεις τόσο για τις εταιρίες όσο και για τους καταναλωτές. Οι πωλήσεις των smartphones της Huawei και της Honor έχουν ήδη πέσει, αφού ο κόσμος έμαθε τα μαντάτα και αποφάσισε να μην επιλέξει τις προτάσεις των Κινέζων, αφού το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Τώρα η Huawei έδωσε απαντήσεις για τα σημαντικότερα ερωτήματα του κόσμου σχετικά με το Android στα κινητά της.

Αυτό θα έχει αντίκτυπο στις υπάρχουσες πωλήσεις της εταιρίας; Τι αντίκτυπο θα έχει στις παγκόσμιες επιχειρήσεις της Consumer Business Group;

Η Huawei θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και υπηρεσίες μετά την πώληση για κάθε Huawei και Honor smartphone και tablet, τόσο σε αυτά που έχουν ήδη πωληθεί όσο και σε αυτά που βρίσκονται σε απόθεμα παγκοσμίως.

Η εν λόγω αναστολή της συνεργασίας με την Google θα έχει αντίκτυπο στις επιχειρήσεις της Huawei στην Κίνα;

Όχι.

Θα μπορούν οι χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες της Google, όπως το Google Play και το Gmail, στα κινητά τους;

Τα προϊόντα που έχουμε πουλήσει και πουλάμε επί του παρόντος δεν θα επηρεαστούν. Θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες κανονικά.

Αυτό θα επηρεάσει την κανονική χρήση των τηλεφώνων της Huawei;

Τα προϊόντα που έχουμε πουλήσει και πουλάμε επί του παρόντος δεν θα επηρεαστούν. Θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κανονικά.

Θα μπορεί ο κόσμος να ενημερώνει τις Google εφαρμογές του;

Ναι.

Θα υποστηρίζουν τα τηλέφωνα το Android Q;

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευθούν σε μελλοντικές ειδοποιήσεις για τις αναβαθμίσεις συστήματος.

Θα εξακολουθούν οι χρήστες να μπορούν να ενημερώσουν τις εφαρμογές που δεν ανήκουν στο Google;

Ναι, οι εφαρμογές που δεν ανήκουν στην Google δεν θα επηρεαστούν.

Μπορούν τα smartphones της Huawei να λαμβάνουν ακόμα ενημερώσεις ασφαλείας της Google;

Ναι.

Εάν οι άνθρωποι επαναφέρουν τα τηλέφωνά τους στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα επηρεαστεί η ικανότητά τους να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Google στο μέλλον;

Όχι, αυτό δεν θα έχει αντίκτυπο.

Θα επηρεαστούν τα προϊόντα που δεν έχουν ακόμη λανσαριστεί;

Η Huawei θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και υπηρεσίες μετά την πώληση σε όλα τα υπάρχοντα προϊόντα smartphone και tablet Huawei και Honor, καλύπτοντας αυτά που έχουν πωληθεί και που είναι ακόμα σε απόθεμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η Huawei θα επιταχύνει την ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος;

Το Android είναι ανοικτού κώδικα και η Huawei έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την ανάπτυξή του σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη και τη χρήση του οικοσυστήματος Android.

Πώς ορίζετε τα “προϊόντα που έχουν πωληθεί και είναι σε απόθεμα”;

Όλα τα smartphones και τα tablet της Huawei και της Honor που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν πωληθεί, πωλούνται προς το παρόν και περιμένουν την παράδοση.

[irp][/irp]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.