XBLOG logo @2x

HTC U12+: Η νέα Android ναυαρχίδα είναι επίσημα εδώ και εντυπωσιάζει

Η HTC παρουσίασε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα για το 2018, HTC U12+. Το νέο smartphone δεν έχει τίποτα να φοβάται από τον ανταγωνισμό καθώς έρχεται πληρέστατο και εξοπλισμένο με κορυφαίες τεχνολογίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

HTC U12+

Το HTC U12+ προσφέρει στον χρήστη οθόνη 6 ιντσών με αναλογία 18:9 και ανάλυση 2800×1440 pixel. Είναι τεχνολογίας Super LCD 6, συμβατή με το HDR10 και προστατεύεται από το Gorilla Glass 5 της Corning. Στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκουμε επίσης την 8 MP (f/2.0) κάμερα που χρειάζεται για τη νέα λειτουργία αναγνώρισης προσώπου (Face Unlock), ενώ στο πλαίσιο του κινητού κρύβεται η τεχνολογία που συνηθίζει η HTC να βάζει στα ακριβά της μοντέλα, το Edge Sense 2, δηλαδή κάποιους αισθητήρες αναγνώρισης πίεσης στα δεξιά και αριστερά της συσκευής μέσω των οποίων εκτελούνται ορισμένες προκαθορισμένες εντολές.

Κάτω από την οθόνη υπάρχει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 845 που δουλεύει μαζί με την 6 GB μνήμη RAM και τα 64 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Να επισημάνουμε ότι το μοντέλο των 64 GB θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ εκτός αυτής θα υπάρχει και η επιλογή των 128 GB. Επίσης, με την βοήθεια μιας κάρτας microSD η μνήμη μπορεί να φτάσει έως τα 2 TB.

HTC U12+

Στις κάμερες τώρα, το νέο HTC U12+ δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, η πρώτη στα 12 MP (HTC UltraPixel 4) με κλείστρο f/1.75 και Laser Autofocus, και η δεύτερη στα 16 MP με κλείστρο f/2.6. Υποστηρίζονται οι λειτουργίες UltraSpeed Autofocus 2 και ο οπτικός-ηλεκτρονικός σταθεροποιητής εικόνας (OIS/EIS). Οι κάμερες καταγράφουν βίντεο ανάλυσης 4K στα 60 fps ή slow motion βίντεο ανάλυσης 1080p στα 240 fps με δυνατότητα εγγραφής 3D ήχου χάρη στο τετραπλό σύστημα μικροφώνων.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, η συσκευή τρέχει το Android 8.0 Oreo (με προγραμματισμένη αναβάθμιση σε Android P), τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 3.500 mAh με λειτουργία ταχείας φόρτισης (μέσω της θύρας USB-C 3.1), διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και έχει πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Το HTC U12+ θα έρθει σε τρία χρώματα: μαύρο, κόκκινο και μπλε με ημιδιάφανο καπάκι που αποκαλύπτει τα εσωτερικά του εξαρτήματα. Η τιμή για το μοντέλο των 64 GB θα ανέρχεται στα 799 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.