XBLOG logo @2x

HTC U12: Νέες εικόνες αποκαλύπτουν το design του κινητού

Η HTC θα αποκαλύψει τη πρώτη -και ενδεχομένως τη μόνη- ναυαρχίδα της για το 2018 στις αρχές του Μαΐου. Το κινητό θα ονομάζεται HTC U12 ή U12+ και θα χρησιμοποιεί κορυφαίο hardware για να χτυπήσει το Galaxy S9, το LG G7 που θα κυκλοφορήσει εκείνη τη περίοδο και το OnePlus 6. Αν και η HTC τα τελευταία χρόνια αντιγράφει την Apple, αυτή τη φορά δεν αντέγραψε το notch, επομένως το U12 είναι από τις λίγες Android ναυαρχίδες χωρίς εγκοπή στην οθόνη.

Το HTC U12 το είχαμε δει σε μια εκδήλωση στη Ταϊβάν αλλά ήταν καλυμμένο με ταινίες. Ύστερα διέρρευσε η πρώτη render εικόνα του, και τώρα έχουμε ξεκάθαρες φωτογραφίες που δείχνουν το design του κινητού. Οι φωτογραφίες προέρχονται από μια Ταϊβανέζικη εταιρία που ειδικεύεται στα προστατευτικά οθόνης, πράγμα που μπορεί να υποδηλώνει ότι η HTC έστειλε πρωτότυπα μοντέλα σε συνεργάτιδές της για να βγάλουν αξεσουάρ και θήκες για το κινητό.

Οι φωτογραφίες επαληθεύουν το προηγούμενο render που είχε διαρρεύσει. Το HTC U12 έχει λιτό σχεδιασμό και κατασκευή από γυαλί. Μπροστά και πίσω διαθέτει από μια διπλή κάμερα, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το HTC U12 θα διαθέτει 6-ιντσών οθόνη με αναλογία 18:9, Qualcomm Snapdragon 845 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6 GB μνήμη RAM, 128 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία χωρητικότητας 3,420 mAh. Διαβάστε περισσότερα. →

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.