XBLOG logo @2x

Διέρρευσαν τα πάντα για την ναυαρχίδα HTC U (Ocean)

Το HTC U πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα θεωρείται η ναυαρχίδα της HTC στα smartphones. Αν και μέχρι σήμερα η εταιρία είχε καταφέρει να κρατήσει καλά κρυμμένο το κινητό, κάποιος κατάφερε να διαρρεύσει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του μαζί με μια εικόνα του.

Καταρχάς επιβεβαιώνεται ότι το HTC U θα διαθέτει πλαίσιο ευαίσθητο στην αφή. Η τεχνολογία αυτή θα ονομάζεται Edge Sense και θα επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί διάφορες ενέργειες ακουμπώντας τα πλάγια του κινητού. Για παράδειγμα με μία κύλιση προς τα κάτω θα μπορεί να χαμηλώσει η ένταση, να ανοίξει κάποια εφαρμογή, να γίνει ζουμ στη κάμερα ή να ανοίξουν οι ψηφιακοί βοηθοί του κινητού (Google Assistant και HTC Sense Companion).

Επιπλέον, το HTC U θα διαθέτει την τεχνολογία BoomSound της εταιρίας και στέρεο ηχεία για καλό ήχο. Δυστυχώς όμως η θύρα ακουστικών 3.5mm θα αφαιρεθεί και από αυτό το μοντέλο της HTC. Ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί USB-C ακουστικά. Τα ακουστικά που θα προσφέρει η εταιρία θα υποστηρίζουν τη τεχνολογία USonic η οποία σκανάρει το αυτί του χρήστη και προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα τον χρήστη και τον χώρο που βρίσκεται.


Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο HTC U; Μάλλον όχι (φωτο)


Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του HTC U περιλαμβάνουν 5,5-ιντσών Quad HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 835 chipset, 4/6 GB RAM, 64 / 128 GB χωρητικότητα, 3,000 mAh μπαταρία, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat με Sense Home UI. Για συνδεσιμότητα υπάρχουν Bluetooth 4.2 και Wi-Fi 802.11ac 2.4 GHz / 5 GHz.

Τέλος, το κινητό διαθέτει 12-megapixels κύρια κάμερα και 16-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Για τη κάμερα υπάρχει η τεχνολογία HDR+ που δείχνει πως θα είναι η φωτογραφία με HDR πριν τη λήψη, το 3D Audio για την καταγραφή surround ήχου και το Smart Video Zoom που μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο τι κάνει.

Το κινητό αναμένεται να ανακοινωθεί προς τα τέλη του Απριλίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.