XBLOG logo @2x

HTC Touch Cruise από την Wind

Το νέο HTC Touch Cruise 09, μια έξυπνη συσκευή με προηγμένες δυνατότητες και καινοτομίες παρουσιάζει πρώτη στην ελληνική αγορά η Wind.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να προπαραγγείλουν το HTC Touch Cruise 09 μέσα από το www.wind.com.gr ή από τα 400 καταστήματα της εταιρείας και να είναι έτσι οι πρώτοι που θα απολαύσουν εξελιγμένη επικοινωνία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του κινητού.

Το HTC Touch Cruise 09 διαθέτει Windows Mobile λειτουργικό και ένα εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα με την τοποθέτηση του στην ειδική βάση GPS για το αυτοκίνητο (συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο). Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη εμπειρία δύο συσκευών (GPS και τηλέφωνο) σε ένα και μοναδικό κινητό.

Η συσκευή ενσωματώνει καινοτομίες όπως το Footprint, για δυνατότητα αποθήκευσης στις φωτογραφίες στοιχείων, όπως το όνομα και οι συντεταγμένες της τοποθεσίας όπου έγινε η λήψη. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του HTC Touch Cruise να μεταμορφώσουν τις προσωπικές τους στιγμές σε ψηφιακές καρτ ποστάλ που θα μπορούν να κρατήσουν ζωντανές για πάντα.

Να σημειώσουμε τέλος ότι τα καταστήματα Wind θα διαθέτουν κατ΄αποκλειστικότητα τη συσκευή από τις αρχές Μαρτίου, τόσο για νέα σύνδεση ή φορητότητα αριθμού στο δίκτυο της εταιρείας, όσο και για αγορά συσκευής χωρίς σύνδεση.

[photo by airgap]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.