XBLOG logo @2x

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου Nexus Marlin

Το περσινό μοντέλο Nexus 6P, από την Huawei.

Η HTC λέγεται ότι θα αναλάβει την κατασκευή των φετινών Nexus κινητών τα οποία έχουν τις κωδικές ονομασίες Marlin (M-1) και Sailfish (S-1). Το πρώτο φημολογείται ότι έχει 5-ιντσών οθόνη, ενώ το δεύτερο 5,5-ιντσών. Τώρα μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο υποτίθεται δείχνει το πρωτότυπο μοντέλο του Nexus Marlin, όμως μέσα σε μια θήκη που κρύβει τον σχεδιασμό του κινητού.

Δυστυχώς δεν διακρίνουμε πολλά, όμως επαληθεύεται η κωδική ονομασία του κινητού, επιβεβαιώνεται ότι τρέχει το Android 7.0 (Nougat) και έχει λάβει την ενημέρωση ασφαλείας του Ιουλίου. Παρακάτω ακολουθεί η φωτογραφία που έχει διέρρευσε, καθώς και ένα υποτιθέμενο render για το πως θα μοιάζει.

Το Nexus Marlin αναμένεται να ενσωματώνει 5,5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, Snapdragon 820 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB μνήμη RAM και Adreno 530 μονάδα γραφικών. Στο πίσω μέρος θα είναι τοποθετημένη μια 12-megapixels κάμερα, ενώ στο μπροστινό μια 8-megapixels. Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3,450 mAh. Σύμφωνα με το site που διέρρευσε την εικόνα, το πρωτότυπο μοντέλο έχει 128 GB χωρητικότητα και θυμίζει ένα HTC 10 με δαχτυλικό αποτύπωμα από πίσω.

Η HTC έφτιαξε το 2010 το Nexus One, το πρώτο Nexus, και το 2014 έφτιαξε το tablet Nexus 9.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.