XBLOG logo @2x

HTC HD2 με σπασμένη οθόνη αλλά λειτουργεί κανονικά! Δες video!

Ένα από τα κορυφαία κινητά τηλέφωνα (smartphones) της HTC είναι το HTC HD2. Τι γίνεται όμως όταν η οθόνη σπάει σε πολλά τμήματά της, όπως φαίνεται στη φωτογραφία; Θα λειτουργήσει; Θα παρουσιάσει προβλήματα; Η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο! Δες το!

Απίστευτο αλλά όπως φαίνεται αληθινό! Η οθόνη έσπασε σε πόσα μέρη της όπως βλέπετε, αλλά με τη χρήση ενός screen protector (προστατευτικής μεμβράνης) εξακολουθεί και λειτουργεί κανονικά! Δηλαδή ανταποκρίνεται στις εντολές του κατόχου της συσκευής, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Ναι, σίγουρα δε νομίζω ότι κανείς θα κρατούσε μία συσκευή με τόσο σπασμένη οθόνη, αφού οκ μπορεί να λειτουργεί, αλλά πόσο βολικό είναι να διαβάζεις emails και μηνύματα και γενικότερα να χρησιμοποιείς τις λειτουργίες του κινητού σου όταν η οθόνη βρίσκεται σε αυτό το χάλι;

Η οθόνη του HTC HD2 πάντως πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτική, αφού παλαιότερα είχαμε δει ένα άλλο HTC HD2 να περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός Ρώσου, και είχε βγει αλώβητο από την κακομεταχείριση!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.